Ήταν μόλις 27 ετών... Για μένα όχι τόσο σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά το γεγονός πως ένας νέος άνθρωπος πεθαίνει είναι από μόνο του τραγικό. Πότε δεν την εκτίμησα, ούτε θαύμασα τη φωνή της. Δε με άφηναν όλα αυτά που έκανε να τη δω σαν καλλιτέχνη παρά μόνο σαν ένα γελοίο άνθρωπο.


Το τέλος της ήταν η φυσική εξέλιξη της ζωής που έκανε. Μου θυμίζει το τέλος του Michael, μόνο που εκείνον τον εκτιμούσα, αυτήν εδώ δεν πρόλαβα και δε με άφησε να το κάνω.


Ήταν μόλις 2 χρόνια μεγαλύτερη από μένα, έμοιαζε όμως γερασμένη και μετά χάθηκε... Μα καλά τόσο γρήγορα πρόλαβε να "ζήσει τα πάντα"; Ποτέ δεν κατάλαβα τα ναρκωτικά, ούτε τις εξαρτήσεις... Ποτέ δε κατάλαβα το λόγο που οι άνθρωποι καταφεύγουν σ' αυτές τις λύσεις... Λένε πως της προμήθευαν ουσίες για να μπορεί να βγαίνει στη σκηνή, και έτσι έβγαινε, αλλά κομμάτια, ωστόσο το χρήμα έπεφτε ζεστό.


Τελικά για όλα φταίει το χρήμα που πρέπει να πέφτει ζεστό. Η Amy ήταν ένα προϊόν και τίποτα περισσότερο. Το μήνυμα; Μην αφήσετε τους εαυτούς σας να γίνουν προϊόντα!