Το τελευταίο γράμμα της Ζωής.


Η Ζώη ήταν μια κοπέλα στα 23 λίγο πριν αποφασίσει να βάλει ένα τέλος στη δική της ζωή! Ήταν 80 κιλά, φορούσε γυαλιά, είχε σπυράκια και δεν είχε φίλους. Μοναδική της παρέα ήταν ο υπολογιστής της, μόνο που δεν είχε ψυχή. Ένας γκόμενος που είχε την άφησε επειδή δεν ήταν αρκετά όμορφη για αυτόν, δεν είχε λεφτά και του χαλούσε τη μόστρα. Ακολουθεί το τελευταίο της γράμμα που το στείλε σε γνωστούς και φίλους πριν φύγει μακριά.


Γεια!


Ποτέ δεν περιμένατε πως θα έχω τα αρχίδια να το κάνω, αλλά τώρα που διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές εγώ σας βλέπω από ψηλά και γελάω μαζί σας! Γελάω γιατί εκεί κάτω δε μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να ζήσω και ας με λέγαν Ζωή. Νιώθω μίσος για όλους σας και επέλεξα να φύγω μακριά.


Πατέρα δε θα έχεις πια ένα ρεμάλι για κόρη. Έφυγα... Θέλω όμως πολύ να σε κοιτάζω και να γελάω όταν θα κλαις πάνω από το νεκρό κουφάρι μου!


Μάνα, δε σε ενδιέφερα ποτέ για αυτό και με σένα θα γελάω όταν κλαις με δήθεν πόνο επειδή "έτσι πρέπει". Μέσα σας θα σκέφτεστε πως με ξεφορτωθήκατε, αλλά και εγώ σας ξεφορτώθηκα και είμαι χαρούμενη τώρα. Τώρα επιτέλους γελάω!


Σωκράτη, δεν ήμουν ότι ήθελες... Ήμουν ένα δίποδο τίποτα, αυτό νόμιζες. Τώρα όμως θα σε κάνω να πεθάνεις από τις τύψεις για όσα έλεγες για μένα και με έκανες να χαθώ. Το θέλω πολύ.


Όλους σας εκδικούμαι. Μα πάνω από όλα τη καριόλα τη ζωή που πήρα το όνομα της. 


Αυτά έγραψε και έκοψε τις φλέβες της και έφυγε μακρυά.


Δεν εκδικήθηκε όμως. Στο θάνατο της δεν έκλαψε κανείς. Ήταν μεγαλύτερο αγκάθι όσο ζούσε για αυτούς. Τώρα την ξεφορτώθηκαν!