Ο εκπρόσωπος της προδοτικής κυβέρνησης μαζί με στελέχη του κατάπτυστου κόμματος του βρισκόταν στο ΚΑ.ΠΗ της Αργυρούπολης και έλεγε τις αν μη τι άλλο γνωστές σε όλους μας αηδίες πως η πατρίδα μας θα σωθεί από δαύτους, όταν ο κόσμος αγανάκτησε. Πολιόρκησαν οι πολίτες το κτίριο και ο καθόλου γενναίος Πεταλωτής, ως ένας ακόμη Γιωργάκης και όχι Γιώργος την έκανε με ελαφρά από την πίσω πόρτα όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις...


Για όλα φταίει το ΣΥΡΙΖΑ


Και φυσικά βγήκε και είπε την ίδια πατάτα που λέει και ο Πάγκαλος, πως τάχα όλα τα διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ! Και εγώ ως "ανόητο" πάντα Πτηνό αναρωτιέμαι, αφού όλοι όσοι διαμαρτύρονται πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ποτέ ως τώρα δεν έχει σχηματίσει κυβέρνηση; Αστεία πράγματα!


Έρχεται η σειρά σου χοντρέ!


Πάγκαλε τώρα μη λες πολλά γιατί έρχεται η σειρά σου... Το καλό που σου θέλω! Πρόσεχε το τομάρι σου γιατί σε σένα θα πέσει μαζεμένη η οργή του λαού και το ξέρεις, δεν είσαι χαζός- ή μήπως είσαι; Φάε καλά τώρα που μπορείς, γιατί σε βλέπω να σε κλειδώνουν χωρίς τροφή σε κανένα κλουβί με αρουραίους και εννοείται πως θα είναι όλα σκοτεινά για να γουστάρεις περισσότερο!