Τη βρήκα κάποιο Σάββατο του Μαΐου στη μέση του πουθενά, δεμένη από το λαιμό με ναύλον σκοινί σε ένα δέντρο, να περιμένει καρτερικά..... κάποιον. Ήταν σε χάλια κατάσταση και δεν ήξερα αν μπορούσε να σωθεί. Δεν είχα επιλογές και ζήτησα βοήθεια. Φιλοξενήθηκε σε καταφύγιο όπου ξεκίνησε και θεραπεία. Στο βιντεάκι που ακολουθεί φαίνεται πώς είναι σήμερα. Μας διέψευσε όλους η πανέμορφη Λούνα και δείχνει τη θέληση για ζωή. 


Τρώει ειδική τροφή προς το παρόν και είναι πολύ ορεξάτη και παιχνιδιάρα. Αναζητάω επείγουσα φιλοξενία μέχρι να βρεθεί κάτι. Πρέπει να φύγει άμεσα από το καταφύγιο. Τα έξοδα της τροφής και ότι άλλο χρειαστεί θα είναι καλυμμένα. Απλά χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα χώρο φιλοξενίας για να παίρνει τα χάπια της και να τρώει την ειδική τροφή μέχρι να δυναμώσει εντελώς. Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για πανσιόν.Άννα τηλ 6976510568
Ο Blackie , είναι 2.5 χρονών ημίαιμος μολοσσός - σεγκουτσι , έχει απίστευτο χαρακτήρα , είναι αστείος (και δείχνει σαν να το ξέρει )! Παίζει σαν μικρό κουτάβι παρά το ανάστημά του. Έχει ψηλά πόδια κι είναι περίπου 35 κιλά. Κι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα εκτιμήσει το γεγονός εάν διαθέτει αυλή η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει κι θα τον φροντίσει και βοηθήσει στην ομαλή προσαρμογή του !
τηλ.6945525515, περιοχή Ναύπλιο


 

«Έκλεψαν τον Ramon από το Πνευματικό Κέντρο Αθηνών (Ακαδημίας, δίπλα στη Νομική Σχολή).


Ένας άστεγος, πρώην φυλακισμένος τον πούλησε μάλλον σε έναν αθίγγανο (μάλλον πρώην συγκρατούμενο του).Στην αρχή μας είπε ότι ο αθίγγανος μένει στο Χαϊδάρι. Μετά μας είπε ότι μένει στο Ίλιον.Κατά πάσα πιθανότητα όμως μένει στο Καματερό ή στα Λιόσια ή στη Φυλή.


Το ζώο είναι μεγαλόσωμο, σκούρο καφέ, στειρωμένο και έχει τσιπάκι.Είναι πολύ φιλικό και ακούει στο όνομα RAMON.Υποψιαζόμαστε, ότι μπορεί να γίνεται διακίνηση για κυνομαχίες, γιατί έχουν χαθεί και άλλα σκυλιά από την περιοχή και πάντα ήταν ανακατεμένο το ίδιο άτομο.Παρακαλούμε όλους σας να έχετε το νου σας.Ένα τόσο μεγαλόσωμο σκυλί σίγουρα θα πέσει στην αντίληψη όλων σας.


Όσοι μένετε σε αυτές τις περιοχές και περνάτε από καταυλισμούς αθίγγανους να έχετε το νου σας, μήπως τον δείτε δεμένο ή στο δρόμο. Πιθανόν το ζώο να προσπάθησε να διαφύγει και να γυρίσει στο στέκι του. Εκεί όπου τον φροντίζουν. Το σκυλί είναι εξαιρετικά φιλικό, αγαπάει τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα.  Δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την φροντίδα των ανθρώπων που τον φροντίζουν και του παρέχουν ασφάλεια.


Δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την ομάδα του και τον χώρο του.  Καταγγελία για το θέμα έχει γίνει και στην Αστυνομία. Τηλέφωνα επικοινωνίας 69442026252, 6977782719, 6974456302».