Κενοί.  Δεν έχουν ψυχή και συναισθήματα ανθρώπινα. Αν υπάρχει στα αλήθεια κόλαση θα έχει γεμίσει από δαύτους. Όμως δεν τους νοιάζει καθόλου "τι ψυχή θα παραδώσουν"... Άδειοι. Γόνοι μεγάλων και πλουσίων οικογενειών. Ατάλαντα πλάσματα χωρίς ηγετικές ή άλλες ικανότητες που απλώς είναι εκεί στις καρέκλες για να καταδυναστεύουν όσους τυχαίνει να είναι ικανοί μα δεν είναι γόνοι! Αυτός είναι ο ορισμός του πολιτικού, και αυτός ο ορισμός θα έπρεπε να μπει στα λεξικά!


Περνούν από δίπλα σου και σε κοιτούν απαξιωτικά, όπως κοιτάς εσύ τις κατσαρίδες όταν βρίσκονται μπροστά σου. Και τους ακόλουθους τους δεν τους εκτιμούν, τους εκμεταλλεύονται, τους χρησιμοποιούν σαν πιόνια...


Αλήθεια έχουν άραγε κλάψει; Έχουν πονέσει ποτέ; Μπα... Είναι καλοκουρδισμένα ρομποτάκια που κουνάνε τα χεράκια και λένε όμορφα ψεύτικα λογάκια!


Έχουν άραγε φίλους;  Τι σκέφτονται όταν πλαγιάζουν για ύπνο τα βράδια; Σκέφτονται; Μπα... Δε σκέφτονται! Πως να σκεφτείς όταν δεν έχεις μυαλό!


Είναι για λύπηση αυτά τα όντα και ας έχουν όλα τα ευρώ και τις όλες τις ανέσεις του κόσμου... Κλεμμένες είναι άλλωστε από όλους εμάς!