Ψηφίσαν το μεσοπρόθεσμο μόλις 155 άτομα. 155 άτομα αποφάσισαν για τις τύχες μας χωρίς εμάς και παρά την αντίθεση μας που εκδηλώνεται στους δρόμους.


Θα προχωρήσουν λοιπόν στη σύσταση "Ταμείου" αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας με βασικό στόχο την αποπληρωμή ενός απεχθούς χρέους που δημιούργησαν οι ίδιοι και όχι εμείς! Προχωρούν στο ξεπούλημα της χώρας ανεμπόδιστοι και χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αξίζει να αναφερθεί πως η παραχώρηση των ακτών μας και των παραλιών μας σε τρίτους θα ισχύει για τα επόμενα 50 χρόνια σύμφωνα με το άρθρο 14 του εκτελεστικού νόμου.


Δημοσιονομική στρατηγική


Το αφορολόγητο ισχύει στο εξής για εισοδήματα μέχρι 8000 ευρώ. Αν δεν είστε στο όριο της φτώχειας θα φορολογείστε! Θα πρέπει να ζείτε σε 2άρι για να μην φορολογηθείτε , αφού όσοι έχουν σπίτι άνω των 80τ.μ θα φορολογούνται! Η κατοχή αυτοκινήτου φορολογείται και δε μιλάμε για τα αυτονόητα τέλη κυκλοφορίας, αλλά για ειδικά τέλη (Πόθεν έσχες και έκτακτη εισφορά). Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώνουν τέλος επιτηδεύματος! Τροποποιείται και πάλι ο Φ.Π.Α και αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας. Παγώνουν οι προσλήψεις στο δημόσιο. Νέοι άνεργοι χωρίς ένσημα δε θα επιδοτούνται. Οι συνταξιούχοι θα δίνουν ειδική εισφορά στο Ταμείο! Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του μεσοπρόθεσμου...


Τι θα απογίνουμε;  Άστεγοι και επαίτες!