Σε ακόμα ένα αποκρουστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια πτήσης, ένας άνδρας από τη Φλόριντα συνελήφθη κατά την αποβίβαση, αφού την ώρα που ταξίδευε με αεροπλάνο των United Airlines προς Κλοράντο, θεώρησε καλό να αυνανιστεί.


Ο 25 χρονος Κάιλ Πιρς, συνελήφθη μετά την προσγείωση της πτήσης 340 στο Ντένβερ, από το Σπόκεϊν της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με το FBI. Ο Πιρς, που βλέπετε στη φωτογραφία, κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς σε αεροσκάφος.


Όπως περιγράφει η 18χρονη συνεπιβάτης του Πιρς, Ντανιέλ, ενώ καθόταν δίπλα στον 25χρονο, «αυτός αυνανιζόταν». «Άκουσα ένα θόρυβο και μόλις γύρισα είδα το πέος του», πρόσθεσε η έφηβη επιβάτης, η οποία κατέληξε λέγοντας ότι «ο Πιρς εκσπερμάτωσε, ακόμα και πάνω στο κάθισμα».


Η 18χρονη Ντανιέλ κατέθεσε ότι ο... αυνανιστής φορούσε τζιν και καουμπόικες μπότες, συστήθηκε ως Κάιλ και υποστήριξε πως πάει στο Ορλάντο της Φλόριντα. Η σελίδα του Πιρς στο MySpace τον περιγράφει ως ένα πρωτοετή φοιτητή, ο οποίος ήταν αναβάτης ταύρων για οχτώ χρόνια.


Ο επιβάτης που καθόταν πίσω από τον Πιρς, ο 18χρονος Γκρέισον Μίλερ, σημείωσε ότι ο φίλος του ο Ζακ, γύρισε και του είπε πως «αυτός ο τύπος αυνανίζεται». «Εγώ δεν τον πίστεψα και κοίταξα για να διαπιστώσω του λόγου το αληθές». Στη γραπτή κατάθεσή του ο Μίλερ ανέφερε πως τον κτύπησε με το βιβλίο του στο μπράτσο, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει και να πάει στην τουαλέτα.


Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο στο Ντένβερ, όπου ο δικαστής διέταξε την προσωρινή κράτησή του μέχρι σήμερα, που είναι σχεδιασμένη η εκδίκαση της υπόθεσης. Αν καταδικαστεί, ο Πιρς θα αντιμετωπίσει μέχρι 90 μέρες φυλάκισης και ένα χρόνο υπό επιτήρηση. Μπορεί επίσης να του επιβληθεί πρόστιμο μέχρι $5000.


http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=208350&-V=articles


Τρυποκάρυδος: Η μαλακία πάει σύννεφο...