Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Nathalie στην Οδό Σωτήρος στην Ιξιά της Ρόδου δηλώσε μπροστά στην κάμερα της τοπικής τηλεόρασης Κόσμος, πως πολύ καλά κάνουν και τοποθετούν φόλες στη γειτονιά, αφού δεν αντέχει άλλο να ενοχλείται από τους φιλόζωους που ταΐζουν τα ζώα και τις γάτες που "ενοχλούν" τους τουρίστες στο ξενοδοχείο του...dhlhthrio se zwa from NewsKosmos.com on Vimeo.


Το όνομα του "ψευτόμαγκα" ξενοδόχου έψαξα και βρήκα πως είναι Ιωάννης Ψαρός. Και τα λοιπά στοιχεία του πολύτελους ξενοδοχείου 3 αστέρων (μη γαμήσω...) είναι τα ακόλουθα:


Διευθυνση : Οδός Σωτήρος 65 Ιξιά Ρόδος
Τηλέφωνο: 2241092691
Φαξ: 2241090019
Email: info@nathaliehotel.com
Site:http://www.nathaliehotel.com


Το περιεχόμενο του γεύματος-βόμβα-δηλητήριο που επικροτεί ο ξενοδόχος Ιωάννης Ψαρός είναι δηλητήρια απλώς ή γεύματα ευφάνταστα με σπασμένα γυαλιά μέσα σε μπιφτέκια.
Καλό θα ήταν να ταΐσει τους πελάτες του Nathalie με τα συγκεκριμένα εδέσματα και να αφήσει τα ζώα στην ησυχία τους!


ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NATHALIE! ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ!


Υ.Γ: Αυτή είναι η Ρόδος που με πληγώνει... Ντρέπομαι που γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο! Λυπάμαι... Έχω αυτοεξοριστεί από το 2004. Φάτε τα σωθικά σας μόνοι σας κανίβαλοι! Έχετε ακόμη λεφτά χάρη στον τουρισμό και η ψυχή σας είναι άδεια. Είστε μες τα σκατά! Σας εύχομαι ολόψυχα να χάσετε τον τουρισμό σας μήπως και αποκτήσετε ανθρωπιά, εσείς όλοι που λατρεύετε το χρήμα σα Θεό!