5 Μαίου 2010 κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβα μολότοφ στη Τράπεζα Μαρφίν στην οδό Σταδίου. Από αυτή την ενέργεια πέθαναν τρεις άνθρωποι και ένα παιδί δε γεννηθηκέ ποτε, αφού  το ένα από τα θύματα της επίθεσης ήταν μια έγγυος γυναίκα!

Σήμερα, ένα χρόνο μετά οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι! Ταυτόχρονα, γνωστή τηλεοπτική εκπομπή λίγες μέρες πριν τη μαύρη επέτειο της επίθεσης έδειξε ακατανόητη συμπάθεια στους δήθεν ιδεαλιστές αναρχικούς.
Η κουκούλα βλέπετε είναι το άλλοθι τους... Φορούν μια κουκούλα και απευθείας μεταμορφόνονται σε "πολίτες" με απεριόριστα δικαιώματα. Μπορούν ακόμη και να δολοφονούν ανενόχλητοι, χωρίς ο νόμος να τους αγγίζει!

Και σήμερα ποιος θυμάται τα θύματα της Μαρφίν; Και ποιος άραγε θα τους θυμάται μετά από λίγο καιρό; Το μόνο που μένει είναι η υποστήριξη μέρους της κοινωνίας στους δήθεν ιδεαλιστές κουκουλοφόρους, στους αναρχικούς που "είναι καλά παιδιά" και σε όλες τις ακροαριστερές παραφυάδες... Μπορεί να μοιάζει τραγικό ακόμη και αδιανόητο, μα είναι μια πραγματικότητα που αντικατοπτρίζει την βαριά άρρωστη κοινωνία μας.