Ο Στρος Καν προφυλακίστηκε για τις αταξίες του στο Μανχάταν... Συνομωσία ή όχι, είτε καταδικαστεί είτε τελικά αφεθεί ελεύθερος η χώρα μας βρίσκεται ακόμη υπό την κηδεμόνια του Δ.Ν.Τ.


Το χρέος αυτό είναι απεχθές κανείς όμως δεν βρήκε το θάρρος να βγει να το πει δημόσια. Εκείνο που ακούμε δεξιά και αριστερά είναι πως το δάνειο πρέπει να αποπληρωθεί και μάλιστα τώρα μας ετοιμάζουν ένα "Μνημόνιο Νο2". Κάτω από αυτές τις συνθήκες, όσο και αν δεν μας είναι συμπαθής ο Ντομινίκ Στρος Καν, δεν έχουν καμία σημασία για τη χώρα μας οι όποιες σεξουαλικές και δικαστικές του περιπέτειες. Όποιος και αν τελικά βρεθεί στην ηγεσία του Δ.Ν.Τ, όποιο και αν είναι το όνομα του εμείς έχουμε πρόβλημα, εφόσον οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις χειρίζονται με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα!  


Ας εστιάσουμε λοιπόν στο πρόβλημα, στο πως δηλαδή θα απαλλαγούμε από το Δ.Ν.Τ, και ας μην έχουμε την ψευδαίσθηση πως με τη φυλάκιση του Στρος Καν θα αλλάξει κάτι για τη χώρα μας. Ο Στρος Καν δεν είναι το Δ.Ν.Τ και με τη φυλάκιση του ο δαίμονας δεν θα καταρρεύσει...