Τι έκανες στο Sofitel παππούλη;


Την ώρα που η καμαριέρα- θύμα βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του Ντομινίκ, εκείνος βγήκε από το μπάνιο. Όχι, δε φορούσε καν μπουρνούζι βγήκε εντελώς γυμνός! Η καμαριέρα σοκαρίστηκε όταν είδε τον "αξιοσέβαστο" Ντομινίκ γυμνό μπροστά της... Στη συνέχεια ο Στρος Καν δεν της ζήτησε συγγνώμη και δεν ντύθηκε, όπως θα άρμοζε σε αυτή την περίσταση, αντίθετα προσπάθησε να την παγιδεύσει. Προσπάθησε να της επιβάλει να του κάνει στοματικό σεξ και όταν εκείνη αρνήθηκε εκείνος κλείδωσε την πόρτα! Όλα αυτά συνέβησαν στο Μανχάταν.


Λιγώθηκε από την 32χρόνη ο παππούς... Και προφανώς νόμισε πως θα μπορούσε να την εξαγοράσει. Στρος Καν τα έχουμε ξαναπεί... Οι άνθρωποι δεν είναι όπως οι χώρες και οι ηγεσίες των χωρών που μπορείς και εξαγοράζεις έτσι απλά και εύκολα. Κάποτε είχες πει πως οι Έλληνες είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά, σου είχα απαντήσει καταλήλως... Τώρα σκέψου εσύ σε ποια σκατά είσαι χωμένος!


Τι απέγινε ο Ντομινίκ; Αφού η καμαριέρα ξέφυγε από τα δόντια του κακού λύκου κατήγγειλε τα πάντα στην αστυνομία και τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο λιγό πριν ξεκινήσει για να συναντήσει τη Μέρκελ...