Τι σου είναι το χρήμα!
Ο "κύριος" Στρος Καν, μπορεί να μην κατάφερε μαζί με τον συνήγορο του να πείσει την καμαριέρα να αλλάξει την κατάθεση της και να ισχυριστεί πως υπήρξε μεταξύ τους συναινετική συνεύρεσή και όχι απόπειρα βιασμού, κατάφερε όμως να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη του. Το εγχείρημα δεν ήταν δύσκολο, δωροδόκησε το δικαστήριο αρχικά με 1 εκατομύριο δολάρια, εκείνοι του έβαλαν ένα βραχιόλακι παρακολούθησης και του έδωσαν και έναν bodyguard να τον "φυλάει" και να τον "παρακολουθεί" και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μέχρι τη δίκη το συνολικό ποσό που θα έχει λάβει η αμερικανική δικαιοσύνη ως εγγύηση θα είναι 5 εκατομμύρια δολάρια. Της φυλακής τα σίδερα δεν ταίριαζαν άλλωστε στον άλλωτε ισχυρο άνδρα του Δ.Ν.Τ, και δε θα μπορούσε να ανεχθεί να παραμείνει εκεί μέσα για μήνες...
Το ύφος του καταβεβλημένου και αδικημένου πολιτικού έδωσε στη θέση του ξανά στο αγέρωχο βλέμα του Στρός που όλοι γνωρίζαμε, και τα σεμνά ρούχα στο κουστούμι. Παραιτήθηκε και από πρόεδρος του Δ.Ν.Τ τάχα για το καλό του ταμείου, αλλά στην πραγματικότητα για να μην προλάβουν αυτοί να τον καθαιρέσουν. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο " δε θα με νικήσετε εσείς, εγώ θα σας νικήσω!". Φυσικά και δεν αφέθηκε προσωρινά ελεύερος ο "κακομοίρης"... Είναι ολοφάνερο πως στο τέλος θα την κερδίσει τη δίκη. Προς το παρόν απλώς κάνει επίδειξη δύναμης σε όσους προς στιγμήν έκαναν το λάθος να πιστέψουν πως δεν πωλούνται και δεν αγοράζονται τα πάντα... Δικαιοσύνη ε; Αστεία πράγματα!

Τώρα ο Στρος θα συνεχίσει ανενόχλητος το κυνήγι των καμαριέρων, οικιακών βοήθων κλπ κλπ (σιγά μην το κόψει!)... Καλή συνέχεια Στρος!