Την ώρα που στην Ελλάδα επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο ο "Πρωθυπουργός" μας από το Όσλο μας απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι, κάνοντας ενδιαφέροντες δηλώσεις...

Μεταξύ άλλων ο Mr Jeffrey είπε: "Από πολλές απόψεις είμαι Νορβηγός, διότι ο πατέρας μου διέθετε νορβηγικό διαβατήριο και ο γιος μου σπούδασε στη Νορβηγία."
Τρυποκάρυδος: Σε κάθε χώρα που πάει τα ίδια λέει! Κάνει τα πάντα για να υιοθετήσει μια ξένη ταυτότητα, μια και ούτε ο ίδιος δεν ξέρει την καταγωγή του και θέλει οπωσδήποτε να γλείψει τους ξένους!

"Αλλάζουμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα γίνεται μια καλύτερη χώρα, μια χώρα με αυξημένη διαφάνεια, με μια οικονομία περισσότερο βιώσιμη."
Τρυποκάρυδος: Αλλάζετε την Ελλάδα. Την κάνετε ακόμη χειρότερη! Ποια διαφάνεια Ρουσφετοκέφαλε Γιώργο; Βιώσιμη οικονομία; Ποια; Αυτή που πεθαίνει; Μιλούσα χθες με την Ελλάδα και μου είπε πως είναι στα τελευταία της...

"Η τουριστική κίνηση αναμένεται αυξημένη φέτος. Είναι εμφανείς οι θετικές ενδείξεις, όμως, είναι γεγονός ότι αυτή η συγκυρία είναι δύσκολη."
Τρυποκάρυδος: Μας δουλεύεις Mr Jeffrey; Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε από τα νησιά είναι σαφώς απαισιόδοξα! Βέβαια, πήγες να πεις στους Νορβηγούς πως "τάχα" είναι τακτικοί επισκέπτες της χώρας μας και να τους γλείψεις... Τελευταία όμως προτιμούν ακόμη φθηνότερους προορισμούς που βρίσκονται εκτός της ζώνης του Ευρώ, όπως τα τουρκικά παράλια. Όλα αυτά εσύ δεν τα ξέρεις;Τα συμπεράσματα δικά σας!