Εδώ και μέρες ασχολούνται τα ΜΜΕ με το "γάμο της χρονιάς"... Θα περίμενε κανείς να ασχολούνται με το θέμα μόνο οι κουτσομπολίστικες εκπομπές και οι φυλλάδες, όμως όχι, το θέμα θεωρήθηκε από τα σημαντικότερα νέα και στα δελτία ειδήσεων ακόμη και των κρατικών καναλιών!
Σήμερα αποφάσισαν να προβάλουν το γάμο σε απευθείας μετάδοση, λες και αυτό είναι το νούμερο ένα θέμα που μας απασχολεί ή θα έπρεπε να μας απασχολεί! Την ώρα που τα Μέσα θα έπρεπε να ξεκινήσουν εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το χρέος, να του εξηγήσουν την έννοια του απεχθούς χρέους και να μη το παραπληροφορούν καθημερινά λέγοντας πως οφείλουμε να ξεπληρώσουμε τους δανειστές μας, προτιμούν να συνεχίζουν να μεταδίδουν αβάσταχτα ελαφρές ειδήσεις...
Βλέπετε όμως αυτά συμβαίνουν όταν πέφτουν χρήματα στο τραπέζι και οι ειδήσεις είναι "φιλτραρισμένες" από τα υποτιθέμενα δημοκρατικά ΜΜΕ!
Θυμήθηκα πως κάποτε που δούλευα υπό καθεστώς μαύρης εργασίας αλλά θεωρητικά ως ελευθερή επαγγελματίας σε τοπικό ένθετο φυλλάδας πανελληνίας κυκλοφορίας και υπήρξε ζήτημα με μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είχε τις κεραίες σε απόσταση αναπνοής από σχολείο. Το θέμα πρότεινε συνάδελφος μου να βγει στη δημοσιότητα και τότε ο χοντροκώλης μαθουσάλας, μπεκρής "αρχισυντάκτης" Αθηναίος, που ερχόταν εδώ πάνω κάθε 3 βδομάδες για να λέει παπαριές και να πίνει ουϊσκυ με πάγο είπε: "Όχι! Το θέμα δε θα βγει! Η εφημερίδα μας παίρνει διαφήμισεις από την τάδε εταιρία...". Επίσης γραμμή της κωλοφυλλάδας ήταν να μη γράφονται ποτέ κείμενα που θίγουν το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Αυτά τα έζησα σε ένα τοπικό ένθετο. Φανταστείτε τι είδους βρώμικα συμφέροντα εξυπηρετούν όλοι αυτοί που δεν γράφουν ούτε μια πρόταση εναντίον του Δ.Ν.Τ!
Κλείστε την τηλεόραση σας και κάψτε τις κωλοφυλλάδες τους τώρα! Ενημερωθείτε από το διαδίκτυο!