Είναι τρελό! Είναι εξωφρενικό! Είχαν τη τιμή να έχουν μπροστά τους τον νομπελίστα James Watson, τον άνθρωπο που ανακάλυψε μαζί με τον Francis Crick τη δομή του DNA και αντί να νιώθουν υπερήφανοι και να αισθάνονται δέος, κάποιοι από αυτούς- αναρχικοί φυσικά- προσπάθησαν να τον λιντζάρουν!

Όλα αυτά συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα "καμάρια" που υποθάλπει το άσυλο των Ελληνικών πανεπιστημίων, δηλαδή οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές θεώρουν την επιστήμη της γενετικής και τη βιολογία "φασιστικές" επιστήμες που πρέπει να εκλείψουν! Έσπευσαν λοιπόν να εκμεταλλευθούν την άνεση που τους δίνει το "πανεπιστημιακό" άσυλο για να επιχειρήσουν να σηκώσουν πανό και να δείρουν με ρόπαλο τον Dr Watson!

Ζούμε σε μια χώρα που οι αριστεριστές και οι παράνομοι αντιεξουσιαστές κυβερνούν ανεπίσημα και κανείς δεν τολμά να το παραδεχθεί πως ζούμε υπό το καθεστώς αναρχίας. Όσο για το υποτιθέμενο πανεπιστημιακό άσυλο, μόνο "πανεπιστημιακό" δεν είναι... Άσυλο παρανόμων και άσυλο ανιάτων υποτιθέμενων αντιεξουσιαστών είναι. Όλοι ξέρουμε στην πραγματικότητα τι ισχύει και τι όχι. Κανείς όμως δεν τολμά να παραδεχθεί την αλήθεια. Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα ταμπού, και η σιωπή κυριαρχεί κυριώς ανάμεσα στον φοιτητόκοσμο, όπου κανείς δεν το θέλει αλλά κανείς δεν το ομολογεί ανοιχτά! Ποιος φοβάται ποιον; Μήπως φοβούνται πως αν μιλήσουν και πουν ανοιχτά όχι στο άσυλο - φοιτητές και καθηγητές- θα έρθει στη συνέχεια η βίαιη τιμωρία που τάχα τους αρμόζει; Σκεφτείτε το!