Γεννηθήκαμε τη δεκαετία του '80 και τώρα πληρώνουμε με αίμα και δάκρυα τον δικό σας νεοπλουτισμό, ωχ-αδερφισμό, την αδιαφορία για τα πάντα και τους πάντες, την ψευδαίσθηση σας πως τα ξέρετε όλα, τα ρουσφέτια που δεχθήκατε να σας κάνουν... Πληρώνουμε την αγάπη σας για την τηλεόραση, τις μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές και τα πρωινάδικα που μας ταΐζατε από μωρα. Πληρώνουμε την αγάπη σας για το χρήμα που κάποιοι από εσάς είχατε και φυσικά αποκτήσατε πατώντας επάνω σε πτώματα και κάποιοι δεν είχατε και δεν έχετε μα θέλατε και θέλετε να αποκτήσετε! Πληρώνουμε την αγάπη σας για το "lifestyle" και την Ελένη Μενεγάκη! Οι ηλίθιες μανάδες που ντύνανε και ντύνουν τα παιδιά τους στο δημοτικό σα μοντελάκια έκαναν τα παιδιά να χωρίζονται σε κατηγορίες... Εδώ τα άσχημα, εκεί τα όμορφά! "Αχ τι ρούχα είναι αυτά που φοράς; Είσαι χοντρή! Εσένα δε σε παίζω!"... Τα παιδιά βέβαια πότε δε φταίνε, και μη κατηγορήσετε ποτέ τη δική μας γενιά, αφού εσείς μας σπείρατε και μας κάνατε κάπως έτσι! Είστε η γενιά των μαθουσάλων, είστε η αιτία κάθε κακού!

Πολλοί από εσάς μας μιλούσατε για "επαναστάσεις" που κάνατε τάχα... Μέσα και έξω από την Ελλάδα οι Μαθουσάλες τις ίδιες μαλακίες λένε! Κάποιοι από εσάς το παίζετε "επαναστάτες" επειδή έτυχε να είστε στο Πολυτεχνείο. Στο εξωτερικό οι Μαθουσάλες το παιζούνε "παιδιά του Woodstock"... Μόνο που οι δικοί σας "ήρωες" βρωμάνε αλκοόλ, ναρκωτικά και βρώμικο γαμήσι και στο τέλος κάπου ψόφησαν και επειδή δε βρέθηκε κανείς να τους κάνει μούμιες βρωμάνε και αποσύνθεση! Από όλες αυτές της παπαριές ξεπήδησαν οι Κνίτες και οι "Αναρχικοί", που κάθε άλλο παρά εναλλακτική φωνή είναι... Και βλέπουμε μικρά παιδιά να θέλουν την αναβιώση του δικού σας σάπιου παρελθόντος!

Γιατί όμως; Επειδή δε μας δώσατε κανένα παρόν και πρέπει να φτύσουμε αίμα για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα μέλλον! Κληρονομήσαμε στάχτες και σε αυτές τις στάχτες πρέπει να δώσουμε ζωή εάν θέλουμε να επιβιώσουμε, διαφορετικά θα αφανιστούμε. Τη λύση θα πρέπει βέβαια να τη βρούμε μόνοι μας γιατί εσείς όλοι δε συνεργάζεστε μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα και φυσικά δεν έχετε καμία απολύτως διάθεση να μας βοηθήσετε. Στόχο μάλιστα έχετε να μας αφανίσετε μέσα στις στάχτες και να φέρετε ολοκληρωτική καταστροφή. Έτσι, λοιπόν, οι νέοι άνθρωποι βρίσκονται σε άγριο κυνηγητό από τους Μαθουσάλες που ελέγχουν τα πάντα! Οι νέοι είναι άνεργοι, και όσοι έχουν εργασία είναι κακοπληρωμένοι και φοβούνται ανά πάσα στιγμή πως θα απόλυθουν. Οι νέοι δε θα κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους όσο οι Μαθουσάλες έχουν ακόμη δύναμη και ελέγχουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Οι νέοι δε θα μπορούν να αναδειχθούν, δε θα μπορούν να υπάρξουν όσο οι Μαθουσάλες υπάρχουν ακόμη δεν αποσύρονται... Η δημιουργικότητα τους καταπνίγεται και το μόνο που ακούνε κάνοντας πράγματα κατώτερα των δυνατοτήτων τους και της πραγματικής τους αξίας είναι πως δεν είναι αρκετά ικανοί επειδή είναι πολύ νέοι...
Ο πραγματικός λόγος που δεν κάνουν χώρο οι Μαθουσάλες στους νέους είναι πως δεν έχουν χορτάσει ακόμη! Θέλουν να τρώνε χρήματα και να έχουν τον έλεγχο οργανωτικών και μη θέσεων μέχρι το θάνατο τους. "Ποιος είσαι εσύ που θα πάρεις τη θέση μου;"... Γεροντοκρατία! Ναι είμαστε μια χώρα που απόφασίζουν οι γέροι, που οι γέροι κάνουν παιδιά ακόμη (!), που οι γέροι δεν έχουν χορτάσει και δεν έχουν συμβιβαστεί με την ηλικία τους και θέλουν να ζήσουν σαν 25άρηδες παίρνοντας όμως τη ζωή εκείνων που είναι πραγματικά 25!

Σκεφτείτε λίγο την ακόλουθη εικόνα... Υπάρχουν παιδιά τριών και τεσσάρων ετών που έχουν για γονείς όχι ένα νέο ζευγάρι γύρω στα 25-30 αλλά παππούδες γύρω στα 55! Με τέτοια διαφορά ηλικίας θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να είναι παππούδες του παιδιού και όχι γονείς του, αλλά... Εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό; Από την άλλη πλευρά τα νέα ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά γιατί δεν μπορούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί για να πεινάσει! Και έτσι γεννιούνται παιδιά με γονείς- παππούδες! Ακόμη και εμείς που είχαμε μια πιο φυσιολογική διαφορά ηλικία με τους γονείς μας αισθανόμαστε πως υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα μας, αυτοί οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν ποτέ πως θα νιώθουν στο μέλλον για αυτούς τα παιδιά τους και τι ψυχικές διαταραχές θα κουβαλάνε εξαιτίας τους; Αλλά είπαμε... Οι μαθουσάλες "γνωρίζουν τα πάντα" και ο ξερολισμός είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Έχουν τη ψευδαίσθηση, λοιπόν, πως "είναι ώριμοι" και "καλύτεροι" γονείς τότε... Μα... Πα-Πα-ρί-α!

Τι; Αν θα παραδεχθούν ποτέ οι Μαθουσάλες τα λάθη τους; Λένε πως για να αλλάξεις κάτι πρέπει πρώτα να το δεις, να το απόδεχθείς και έπειτα μπορείς να το αλλάξεις... Δυστυχώς! Δε μπορούμε να ελπίζουμε σε θαύματα!

Σας χαιρετώ!
Ο απογοητευμένος Τρυποκάρυδος!
Εκπρόσωπος της καταραμμένης γενιάς που γεννήθηκε τη δεκαετία του '80...