Ο πατριώτης Θεόδωρος Πάγκαλος έδωσε συνέντεξη μιλώντας σπαστά Αγγλικά στην εφημερίδα Hurriyet, αφού ακόμη δυστυχώς δεν κατάφερε να μάθει Τουρκικά!

 

Στους αγαπημένους του φίλους ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: " Επικρατεί πολλή απαισιοδοξία και η απαισιοδοξία είναι κακή . Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δημόσιου τομέα. Επί χρόνια αποφεύγαμε να τα θίξουμε. Ήταν ένας βολικός τρόπος να ζούμε, αλλά ταυτόχρονα και τεμπέλικος και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.Ελπίζω το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να είναι θετικό.
Όταν η Εθνική Τράπεζα αγόρασε τη Finansbank, ορισμένοι κύκλοι στην Αθήνα έκαναν λόγο για την «Εθνική πατάτα». Τώρα η Finansbank, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί τμήμα της Εθνικής Τράπεζας, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τράπεζες. Και τώρα όσοι επέκριναν τη συμφωνία μπορούν να δουν πόσο λάθος έκαναν."


Ο αντιπρόεδρος αγαπά τους γείτονες, εκτιμά την τράπεζα τους και το λέει δημόσια και ταυτόχρονα θεωρεί το δικό μας λαό τεμπέλη σε αντίθεση με εκείνους βέβαια στους οποίους μας κατηγορεί παρόλο που δεν είναι φίλοι μας μα μόνο φίλοι του!


Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον "αγαπημένο" σε όλους τους Έλληνες Θεόδωρο Πάγκαλο... Μείνετε εδώ για να μη το χάσετε! Προς το παρόν θα πάρετε μόνο μια μικρή γεύση από το τι θα δείτε στη συνέχεια!


 

Διαβάστε ακόμη: Ακόμη και η κυρά Κατίνα απέναντι έχει περισσότερους φίλους στο Facebook από τον Θεόδωρο Πάγκαλο!