Για τους φίλους μας που έφυγαν  άδικα από ανθρώπινο χέρι... Για εκείνους που δεν πρόλαβαν να ζήσουν όσα τους άξιζαν να ζήσουν συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Πόρτο Ράφτη εκείνοι που δεν ξέχασαν να είναι Άνθρωποι και υπολογίζουν τις ζωές όλων των πλασμάτων. Δεν προτίμησαν να πιουν φραπέ και δεν βρήκαν κάποια δικαιολογία για να μην εμφανιστούν όπως συνηθίζεται για τις διαμαρτυρίες που δεν υπάρχει άμεσο συμφέρον, αφού οι φιλόζωοί δεν είναι ούτε συνδικαλιστές, κνίτες, αναρχικοί ή κομματόσκυλα για να μοιράζουν υποσχέσεις ή χρήματα στους παρευρισκόμενους πριν ή μετα τη συγκέντρωση...  Δεν υπήρχε συμφέρον αλλά ήταν εκεί από πραγματικό ενδιαφέρον για εκείνα τα πλάσματα που χάθηκαν άδικα! Τέτοιες κινήσεις μας αρέσει να βλέπουμε!

Για αυτά τα ζώα που επρόκειτο να υιοθετηθούν, όπως είχαμε αναφέρει και στο forum του Τρυποκάρυδου (http://forum.trupokarudos.com/index.php/topic,19.0.html) αλλά δεν πρόλαβαν αφού τους βρήκε ο θάνατος από δηλητήρια... Ο Πάτρικ που επέζησε υπέστη ισχυρότατο σοκ!

Όπως σας έγραψα χθες ο μεγάλος Μαχατμά Γκάντι είχε πει πως " Η ηθική πρόοδος ενός έθνους φαίνεται στον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα.” Σήμερα δημοσιεύθηκε στο skai.gr τα αποτελέσματα αυστραλιανής  έρευνας που αναφέρει πως οι Έλληνες είναι οι πιο ατομιστές άνθρωποι ως λαός σε όλοκληρο τον πλανήτη! Από την άλλη πλευρά λένε πως η λέξη φιλότιμο είναι μονάχα ελληνική... Αλλά τι να το κάνεις; Νομίζουν οι άνθρωποι πως απλώς λέγοντας συγγνώμη και λαδώνοντας με μερικά χρήματα όλα ξεχνιούνται, και για αυτό οι περισσότερες ποινές είναι εξαγοράσιμες...
Μπορείς να φέρεις με τα ευρώ πίσω τις ζωές που χάθηκαν;
Για να δούμε τι θα γίνει και με τον νέο νόμο...Τι θα ισχύσει τελικά και τι θα εφαρμοστεί...