Τόπος: Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης. Έτος- 2011 μ.Χ - στα "πολιτισμένα" έτη της ανθρωπότητας...

7 σκυλιά κακοποιούνται μέρα και νύχτα από ψυχασθενείς, για τους οποίους η πολιτεία και η κοινωνία δεν έχει μεριμνήσει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην είναι επικίνδυνοι απέναντι σε άλλα πλάσματα. Η γειτονιά κοιμάται ύπνο βαθύ... Η ελληνική κοινωνία φυσικά και είναι αλλοτριωμένη όσο δεν πάει!

Τις νύχτες όλοι άκουγαν τα σκυλιά να ουρλιάζουν από πόνο μα είχαν όλοι φροντίσει να προμηθευτούν ωτοασπίδες για να συνεχίζουν να κοιμούνται ήσυχοι και ατάραχοι... Έβαζαν και από ένα μαξιλάρι επάνω από τα κεφάλια τους και όλα καλά... Το πρόβλημα είχε λυθεί και κάθε πρωΐ, αφού είχαν κοιμηθεί σαν πουλάκια δεν θυμόντουσαν καν την ενόχληση! Κοίτα να δεις που από ένα σημείο και μετά τα ουρλιάχτα του αφόρητου πόνου ήταν τόσο έντονα που δεν τους άφηναν να χαρούν τον ύπνο, παρά τους τοίχους, τα μαξιλάρια και τις ωτοασπίδες!!! Έπρεπε λοιπόν να λάβουν άμεσα μέτρα για να κοιμηθούν ξανά σαν πουλάκια! Τι; Νομίζατε πως νοιάστηκαν για τον πόνο των σκύλων; Όχι βέβαια! Αν μπορούσαν να βάλουν τα σκυλιά απλώς να υποφέρουν αθόρυβα θα το έκαναν ευχαρίστως και χωρίς καμία απολύτως τύψη.
Για χάρη της πολύτιμης αγκαλιάς του Μορφέα το κατήγγειλαν στην Αστυνομία.

Το ένα από τα 7 δυστυχώς δε ζει πια, μια και τα τράυματα του ήταν πολύ σοβαρά και δεν άντεξε... Ίσως ήταν το "αγαπημένο" της οικογένειας και τους άρεσε πολύ περισσότερο έτσι όπως έσκουζε από πόνο...
Δύο βρήκαν σπίτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.
Μένουν τέσσερα σκυλοπαιδάκια που ζητάνε Αγαπή, Φροντίδα και Στοργή, ώστε να πάψουν πια να φοβούνται και να κλείσουν οι πληγές τους...
Έαν πιστεύεις πως είσαι αρκετά υπεύθυνος για να γίνεις ο πατέρας ή η μητέρα τους και είσαι διατεθειμένος-ή να τα λατρέψεις αυτά είναι τα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976344143 / 2310 743580 Ρίτσα Κ.