Είδα ξημερώματα της  επόμενης μέρας που ανέβηκε στο διαδίκτυο το Debtocracy-Χρεοκράτια. Όταν βγήκα στο δρόμο μου φάνηκε πολύ παράξενο που είδα τον κόσμο να συνεχίζει τη ζωή του κανονικά σα να μη συνέβη τίποτα! Περίμενα ένα μεγάλο μπαμ! Ένα ξεσηκωμό, ένα "κάτι"... Έτρεφα ελπίδες πως θα έβγαινα εκεί έξω και θα έβλεπα τον κόσμο να έχει βγει στο δρόμο να φωνάξει για να διεκδικήσει τη ζωή του! Και πως ναι ... Θα ήταν καθαρό αυτό, απαλλαγμένο από κομματικές σκοπιμότητες! Θα ήταν αυθόμητο! Νόμιζα πως θα έβλεπα στο δρόμο μικρούς, μεγάλους, μάνες με τα παιδιά τους στα καρότσια, εμάς όλους τους νέους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους παππούδες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, όλους! Τους ήθελα να τους δω όλους μαζί εκεί έξω για τη ζωή! Αντί για αυτό όμως ησυχία και σιωπή. Εγώ βυθίστηκα λοιπόν  στην απογοήτευση, όταν είδα τις ελπίδες μου να πεθαίνουν.

Ο κόσμος έκανε κανονικά τις δουλείες του σα να μην έχει αλλάξει τίποτα από τη μέρα που ο Jeffrey μας έχωσε στη κόλαση του Δ.Ν.Τ.
Οι άνθρωποι ήταν ίδιοι με πέρσυ και ίδιοι με χθες. Τι στο διάολο!; Μονάχα εγώ αλλάζω; Μονάχα εγώ εξοργίζομαι; Μονάχα εγώ βράζω μέσα μου; Μη μου δώσετε σε αυτό απάντηση πως και ο υπόλοιπος κόσμος βράζει μέσα από τον κομματικοποιημένο συνδικαλισμό γιατί αυτόν να τον βράσω! Αυτές οι κινήσεις είναι σα να μη γίνονται και για μένα δεν υπάρχουν! Εγώ θέλω να δω έναν παππού να ανεβαίνει με το έτσι θέλω στα έδρανα της βουλής και να αγορεύει κουνώντας απειλητικά το μπαστούνι του στους απαταιώνες 300! Θέλω να δω μια παρέα να οργανώνει το πως θα κυβερνήσει τη χώρα μετά τη φυγή του Jeffrey. Θέλω να δω μια μάνα να πιστεύει βαθειά πως ο γιος της είναι ο επόμενος ηγέτης. Θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν σε εμάς και όχι σε αυτούς!

Ξεκολλήστε από την τηλεόραση επιτέλους! Πρέπει να πάψουμε να είμαστε δούλοι και είναι στο χέρι μας! Μην πιστεύετε όσα σας λένε στα παραθυράκια... Μην πιστεύετε την Όλγα Τρέμη, την Έλλη Στάη, τον Χατζηνικολάου, τον Πρετεντέρη και το δήθεν "lifestyle" που σας πουλάνε η Στεφανίδου και οι λοιποί! Δείτε την αλήθεια στα μάτια. Πολεμήστε για τη ζωή που σας κλέβουν κάθε μέρα.

Η ώρα είναι ΤΩΡΑ!