Το 2007 η Ελλάδα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα-υποτίθεται- και οι τηλεοπτικοί "αστέρες" που μόνο στόχο έχουν την αποχαύνωση του κοινού έκαναν καλά τη δουλειά τους χωρίς να δέχονται καμμία κριτική. Πλήθος αυτιστικών χειροκροτούσαν και διασκέδαζαν με τα τηλεοπτικά κατασκευάσματα της περιόδου εκείνης, αποδεικνύοντας το πόσο βαθιά κοιμούνται. Δυστυχώς τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα, και ίσως τώρα οι αυτιστικοί έχουν ανοίξει ήδη το ένα μάτι...

Στην τότε "πετυχημένη" και εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alter  "Je t' aime",της όποίας τα τραγούδια συνέθετε ο Νίκος Καρβέλας και παρουσιάζε η ξανθιά σύζηγος του Αννίτα  Πάνια, εκείνη την περίοδο μια κυρία με εμφανή νοητική υστέρηση και σωματική δυσμορφία "κλήθηκέ" να ερμηνεύσει με τρόπο σχεδόν κωμικό ένα τραγούδι που έλεγε τα ακόλουθα:

Η εξουσία σε κοροϊδεύει
Σε εξαπατάει σε ληστεύει
Και λίγο πριν να τα τινάξεις
Της πείνας σου δίνει της συντάξεις

Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Μη τους πιστεύεις, μην τους στηρίζεις!

Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Πρέπει να γίνει τώρα...

Ντου από παντού!

Αυτοί που σε παρακαλάνε
Μόλις τους εκλέξεις σε ξεχνάνε
Σου πίνουν το αίμα στο ρουφάνε
Σαν άδειο μπουκάλι σε πετάνε

Λαέ Ξύπνα
Μη τους πιστεύεις, μη τους στηρίζεις!

Λαέ Ξύπνα
Πρέπει να γίνει τώρα...
Ντου από παντού!
Να μη μείνει τίποτα, τίποτα!
Εργάτη πτυχιούχε
Μια ζωή στην ανεργία
Και συ φτωχέ αγρότη
Μια ζωή στην κοροϊδία

Σε αποβλακώνουν με τα μεσημεριανάδικα
Και σε αποχαυνώνουν όλη μέρα με σκυλάδικα

Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Μη τους πιστεύεις, μη τους στηρίζεις!

Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Λαέ Ξύπνα
Πρέπει να γίνει τώρα...
Πρέπει να γίνει τώρα...

Ντου από παντού!
Να μη μείνει τίποτα, τίποτα!

 

Το αυτιστικό μενόμενο πλήθος και η ξανθιά παρουσιάστρια χειροκροτούσαν την συγκεκριμένη κυρία, η οποία σαφώς και λόγω της νοήτικής της υστέρησης δεν είχε αντιληφθεί πως είχε γίνει περίγελος, αλλά νόμισε πως έκανε κάτι σημαντικό. Πόσο τυχαία όμως ήταν η επιλογή των παραπάνω στίχων; Καθόλου φυσικά... Ποιο ήταν το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν μέσω της εικόνας και του ήχου στους τηλεθεατές οι συγκεκριμένοι δυνάστες; Σκεφτείτε λίγο...Το πραγματικό μήνυμα ήταν ένα: Ήθελαν να μας πουν πως όποιος αντιστεκεταί στην εξουσία και δεν τη πιστεύει, δε βλέπει μεσημεριανά προγράμματα και δεν ακούει σκυλαδικά μοιάζει με αυτήν την αηδιαστική στην όψη γυναίκα! Η εικόνα της ήταν αν μη τι άλλο αποκρουστική και αυτό δεν ήταν τυχαίο, ποιος θα ήθελε να τη μιμηθεί; Επίσης ήταν εκείνη που όλοι αξίζει να γελούν μαζί της... Οπότε τι πρέπει να κάνει κανείς για να είναι αποδεκτός; Μα φυσικά όχι να "ξυπνήσει" μα να κοιμηθεί...  Για αυτό και αυτό το τραγούδι το τραγούδησε η Χριστίνα Παναγοπούλου σε ένα τηλεοπτικό πάρτυ για καθυστερημένους και όχι η Άννα Βίσση η "απόλυτη σταρ" που η Έλληνες την έχουν για πρότυπο ειδικά μετά τις Τσούλες!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Φυσικά και αιώνιο μας πρότυπο είναι η Barbie στην ανανεωμένη έκδοση της γαμιόλας.

Τώρα μπορείτε άνετα να θαυμάσετε τον πριγκιπικό γάμο του William και να κοιμηθείτε!