Ο εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλου, Θεόδωρος Γ. Πάγκαλος γεννήθηκε τον καιρό του Νώε, δηλαδή το 1938! Κανείς από εσάς και εμάς δεν είχε γεννηθεί τότε... Και εκτός από το δυστύχημα πως γεννήθηκε αποφάσισε να ασχοληθεί και με την πολιτική, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις δυναστείες. Μάλιστα μια φορά και έναν καιρό πέρασε και από το ΚΚΕ, το τότε ΕΔΑ, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στη δεκαετία του '60, βέβαια αυτό επιθυμεί να το ξεχάσει και ο ίδιος και οι κομμουνιστές και για αυτό δεν το αναφέρει πουθενά και ποτέ, αφού νιώθει τεράστια ντροπή για το γεγονός.

Από το 1982 μέχρι και σήμερα, λίγο μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ τον λουστήκαμε όλοι υποχρεωτικά και εκείνος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να γαμήσει κανονικά τους  Έλληνες όπως δεν είχε την ευκαιρία να κάνει όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Η κατάσταση με το πέρασμα των χρόνων επιδεινώνεται δραματικά και αυτό ίσως οφείλεται στα γηρατιά του Θεόδωρου και τις παραξενιές που αποκτά με το πέρασμα των χρόνων. Συχνά πυκνά όλοι μας αναρωτιόμαστε αν έχει ή όχι σώας τας φρένας... Αν μια ψυχιατρική εκτίμηση τον αποδείκνυε τρελό και μπορούσαμε να γλιτώσουμε όλοι από αυτόν έπειτα από τον εγκλεισμό του σε κάποιο ψυχιατρείο πολυτελείας θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Αν πάλι ο ίδιος επιμένει να παριστάνει τον λογικό όλοι μας θα πρέπει να περιμένουμε πότε επιτέλους θα τον προσκαλέσει ο Άγιος Πέτρος, και ειλικρινά μας είναι αδιάφορο το αν θα καταλήξει στην κόλαση ή στον παράδεισο αρκεί εμείς στη γη να γλιτώσουμε από δαύτον!!!

Στα επόμενα βίντεο απολαύστε τον "αγαπημένο" μας Θεόδωρο στις καλύτερες στιγμές του! Δείτε τα όλα, είναι επιλεγμένα με πολύ προσοχή και αξίζει τον κόπο!