Οι νόμιμοι δολοφόνοι που επιδοτούνται και από το κράτος για να κάνουν εγκλήματα, κοινώς οι γουνοπαραγωγοί έγραψαν για το γουνοπάζαρο τους στην Expo Αthens:

Η FUR EXCELLENCE IN ATHENS, INTERNATIONAL FUR FAIR, διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Eλλήνων Γουνοποιών (HAF) 26-28 Μαρτίου 2011, στην Αθήνα, Ελλάδα. Στόχος του Συνδέσμου (HAF) είναι η ανάπτυξη ενός ισχυρού μοντέλου έκθεσης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των επαγγελματιών που θα συμμετέχουν σε αυτό και θα προσαρμόζεται ευέλικτα και δυναμικά στις αλλαγές και τις ανάγκες της αγοράς. Ένα γεγονός στρατηγικής σημασίας για τη βιομηχανία της γούνας που φιλοδοξεί:

* Nα εγκαινιάσει μία νέα εποχή
* Nα είναι ο μοχλός ανάπτυξης για την ελληνική και για τη διεθνή γουνοποιία
* Nα είναι το σημείο αναφοράς για τη μόδα της γούνας και τον κλάδο γενικότερα

Η Ελλάδα, το μεγαλύτερο παραγωγικό κέντρο μετά την Κίνα, που γεωγραφικά βρίσκεται κοντά στη σημαντικότερη αγορά τη Ρωσία, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη διοργάνωση μία διεθνούς έκθεσης που απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου (κατασκευαστές, σχεδιαστές, δημοπρασίες, έμπορους δερμάτων, βυρσοδεψεία, αναλώσιμα, press κ.λπ.).

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η έκθεση θα λειτουργεί από Σάββατο 26 Μαρτίου έως και Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011.

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 26 Μαρτίου 2011:   10:00 - 18:00
Κυριακή 27 Μαρτίου 2011:   10:00 - 18:00
Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011:    10:00 - 16:00

Ναι χωρίς καμία ντροπή! Τα καλά νέα είναι πως θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία κατά των νόμιμων δολοφόνων το Σάββατο! Χρειαζόμαστε συμμετοχή! Όσοι ζείτε και όσοι βρεθείτε στην Αθήνα το Σάββατο επιβάλλεται να πάρεται μέρος στη διαμαρτυρία! Ως πότε ο φόνος θα μένει ατιμώρητος και δε θα ποινικοποιείται;
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

Εν όψει της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου 2011 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS, το Πανελλήνιο Δίκτυο Οργανώσεων για τα Ζώα (ΠΑ.Δ.Ο.ΖΩ.) δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του με αυτήν και την καταδικάζει απερίφραστα.

Γι' αυτό και καλεί τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 έξω από το εκθεσιακό κέντρο στην Ανθούσα (Λεωφορείο Α5 από Ακαδημίας στάση Στροφή Ανθούσας, Μetro [μπλε γραμμή - στάση Παλλήνη], έξοδος 14 Αττικής Οδού).

Και ενώ όλη η Ελλάδα - με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου - ετοιμάζεται να τιμήσει τους ηρωικούς αγώνες των Ελλήνων, υμνώντας το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο αγαθό μας, δηλαδή την ελευθερία, το ελληνικό εμπόριο γούνας ετοιμάζεται να διατυμπανίσει περίτρανα τη φυλάκιση, την εκμετάλλευση, τον πόνο και τον εξευτελισμό όντων, που είναι συναισθανόμενα πλάσματα όπως εμείς! Ζώα που καρτερούν τον θάνατο κατά τη διάρκεια της μαρτυρικής τους ζωής. Οι έμποροι ιδιοκτήτες τους μεταμορφώνουν άγρια ζώα σε πτώματα, τα οποία θα στολίσουν την ανθρώπινη αναξιοπρέπεια!

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑ.Δ.Ο.ΖΩ. «Κάθε χρόνο, εκατομμύρια γουνοφόρα ζώα θανατώνονται με ιδιαιτέρως απεχθείς μεθόδους, για να παραχθεί ένα εντελώς άχρηστο και ξεπερασμένο προϊόν, που μόνο σκοπό έχει να ικανοποιήσει την ανθρώπινη ματαιοδοξία, η οποία εν μέσω μιας πρωτοφανούς κρίσης αξιών, ηθικής και πολιτισμού την οποία βιώνει η χώρα μας, βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς κατακραυγής.

Οι φρικτές συνθήκες εκτροφής των ζώων, οι μέθοδοι θανάτωσης αλλά και οι συνεχιζόμενες επιδοτήσεις της βιομηχανίας γούνας στην χώρα μας, πρέπει να τερματιστούν και η τοπική οικονομία να στραφεί σε άλλου είδους δραστηριότητες αναπτύσσοντας τον εναλλακτικό οικολογικό και πολιτιστικό τουρισμό, που είναι βιώσιμες και δεν απαιτούν την δολοφονία εκατομμυρίων ζώων.

Αυτό προστάζουν πλέον οι αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα, η οικολογική εκστρατεία στην Ευρώπη, η ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα ζώα, η κλιματική αλλαγή και οι εξελίξεις στην τεχνολογία και παραγωγή ειδών ρουχισμού που δεν απαιτούν τη θανάτωση ζώων.

Το ΠΑ.Δ.Ο.ΖΩ. για ακόμη μία φορά εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τα ποσά που έχει διαθέσει και συνεχίζει να διαθέτει η πολιτεία ως ενίσχυση στη βιομηχανία της γούνας, που προέρχονται από χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, οι οποίοι είναι αντίθετοι με την διάθεση οποιουδήποτε ποσού γι αυτόν τον σκοπό.

Το ΠΑ.Δ.Ο.ΖΩ. στηρίζει και συμμετέχει στην διαμαρτυρία που διοργανώνεται το Σάββατο 26 Μαρτίου έξω από το κτίριο ΕΧΡΟ ATHENS, υποστηρίζοντας τον τερματισμό του βασανισμού και της θανάτωσης ζώων για την ανθρώπινη ματαιοδοξία και καλεί τα φιλοζωϊκά σωματεία, τις εθελοντικές φιλοζωικές ομάδες και μεμονωμένους πολίτες να δώσουν το παρών στην διαμαρτυρία, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή τους στο αιματηρό και ηθικά ξεπεσμένο εμπόριο της γούνας».

 
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ!!!