Γράφει ο Ηλίας Αργυρόπουλος

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα New Day Καλλιθέας, όπου έχουν κάνει προγράμματα ομορφιάς και μασάζ στους γονείς μου ηλικίας 72 και 80 χρονών.

Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία πριν από μια εβδομάδα, όταν οι γονείς μου έλειπαν αδικαιολόγητα από το σπίτι τους και όταν τους βρήκα, μου είπαν ότι πήγαν στα New Day και τους έκαναν πρόγραμμα ομορφιάς για την μητέρα μου, 72 ετών και με αρχόμενο Αλτσχάιμερ, για τον δε πατέρα μου, του έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας με μασάζ, ο οποίος πατέρας μου είναι 80 ετών και πάσχει εδώ και 10 χρόνια από την νόσο του Πάρκινσον! Τα προγράμματα που τους έκαναν κοστίζουν 1.800 ευρώ και δεν ξέρω που θα φτάσουν, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι το σύστημα τους... Πριν τα “μέλη” τελειώσουν το ένα πρόγραμμα τους αναγκάζουν να ξεκινήσουν κάποιο άλλο. Θύμα τέτοιας απάτης έπεσαν και δύο άτομα του άμεσου φιλικού περιβάλλοντος μας, που με τον τρόπο αυτό τους άρπαξαν 100.000 ευρώ συνολικά.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας των γονέων μου είναι κραυγαλέα περίπτωση ΑΠΑΤΗΣ, γιατί η μεν μητέρα μου όταν βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης είναι εντελώς χαμένη και δεν καταλαβαίνει ούτε τι λέει, ούτε τι κάνει, ούτε τι υπογράφει! Ο δε πατέρας μου καλά-καλά δεν μπορεί να περπατήσει και γνωρίζω πάρα πολύ καλά - γιατί εγώ τον τρέχω στους γιατρούς - ότι ένα απλό μασάζ τώρα δεν θα του προσφέρει κάτι. Οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και μάλιστα ο επιμελητής ερευνητής ιατρός του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τον παρακολουθεί τον πατέρα μου μου είπε την τελευταία φορά ότι πια δεν μπορεί να γίνει κάτι, απλά να πίνει τα φάρμακα του και όσο κρατήσει...

Εν τω μεταξύ σήμερα επισκέφτηκα τα New Day και τους ζήτησα να μου φέρουν τα προγράμματα και τα συμβόλαια που έχουν κάνει στους γονείς μου και μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να δώσουν στο οποιονδήποτε αυτές τις πληροφορίες, χωρίς την παρουσία ή την συγκατάθεση των ιδίων μελών! Α ναι τους ονομάζουν και μέλη... Δεν σταματάω εδώ, θα κινηθώ πια νομικά.ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ!!!