Ξεχάστε τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο στα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ, πλέον ο οργανισμός επιτίθεται στους επιβάτες χωρίς εισιτήριο στέλνοντας τους στο κρατητήριο!

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στη γραμμή 27, όταν ο 32χρόνος Μάριος Νικόλοβ σε έλεγχο που του έγινε απάντησε ευθαρσώς πως αρνείται να πληρώσει εισιτήριο γιατί είναι αντίθετος με τις υπέρογκες αυξήσεις στα κόμιστρα, πως αυτή είναι μια συνειδητή πράξη και είναι μέλος της κίνησης "Επιβάτες Θεσσαλονίκης". Αυτά είπε στον ελεγκτή και ζήτησε να κατέβει από το όχημα.  Όταν ο 32χρόνος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του για την κλήση ο οδηγός του λεωφορείου και ο ελεγκτής ακινητοποίησαν το όχημα και κάλεσαν την αστυνομία για να πιάσουν αυτόν τον "επικίνδυνο κακοποιό"...Επί 20 λεπτά όλοι οι επιβάτες ήταν αναγκασμένοι να μένουν εγκλωβισμένοι στο όχημα και να περιμένουν την έλευση της αστυνομίας!

Ο 32χρόνος οδηγήθηκε τελικά με περιπολικό στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Εκπρόσωποι της κίνησης «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» ήταν εκεί. Εκεί έσπευσαν και νομικοί σύμβουλοι του Ο.Α.Σ.Θ.

Μυνήσεις δεν υποβλήθηκαν από καμία πλευρά και το θέμα έληξε.

Αν εγώ όμως άνηκα στους υπόλοιπους επιβάτες που κρατήθηκαν άδικα επί ένα 20λέπτο στο λεωφορείο θα είχα κάνει σίγουρα μήνυση στον Ο.Α.Σ.Θ και θεωρώ απαράδεκτό το γεγονός πως αυτοί οι επιβάτες δεν αντέδρασαν! Ως πότε κάποιοι θα μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ζώα; Άλλωστε  είναι αυτόφωρο αδίκημα η κράτηση των επιβατών μέσα στο λεωφορείο, είτε πλήρωσαν είτε δεν πλήρωσαν εισιτήριο! Ξυπνήστε επιτέλους!

Διαβάστε επίσης τα άπαντα του αγαπημένου μας Ο.Α.Σ.Θ!


Οδηγός λεωφορείου σταματάει στην άκρη, τα πάρατάει όλα και τρέχει για σουβλάκια! Ζήτω ο Ο.Α.Σ.Θ!

Οδηγός λεωφορείου του Ο.Α.Σ.Θ μιλάει στο κινητό και μετά ανάβει τσιγάρο όσο οδηγεί!


Από 1η Μάιου ακριβαίνουν τα εισιτήρια του "καλού" μας του ΟΑΣΘ…


Ο Ο.Α.Σ.Θ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων. Το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών ΟΧΙ δεν αυξήθηκε!