Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή μας την Τρίτη 1 Μαρτίου στην περιοχή του Μαυρατζά. Μεσήλικας που διαμένει σε κτήμα κακοποίησε βάναυσα σκύλο θηλυκού γένους που πρόσφατα γέννησε 4 κουταβάκια. Κάτοικος της περιοχής βρισκόταν 300 μέτρα περίπου μακριά και άκουσε τις σπαρακτικές φωνές του ζώου. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ειδοποίηθηκε η αστυνομία όπου έκανε μόνο συστάσεις στον εγκληματία και τον προειδοποίησε ότι την επόμενη φορά θα συλληφθεί. AKOYΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛ ΑΣ?


Ο παρά λίγο δολοφόνος είναι ψυχικά ασθενής, έχει φιλοξενηθεί σε ψυχιατρική κλινική και ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή. Ίσως εκείνη την ώρα να μην είχε πάρει τα φάρμακά του και την πλήρωσε το άτυχο ζώο.

Η γνωστή στην περιοχή κ. Έλεν Γουίν, που όπως έγραψε το adespoto.gr to 2009 απαιτούσε δράση από τους Δήμους, διατηρεί νόμιμο καταφύγιο, το οποίο έλαβε δωρεά από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το 2003,αφού θεωρείται πρότυπο, στην περιοχή των Μεγάρων και κλήθηκε να δώσει λύση όσο αφορά στην τύχη του άτυχου σκύλου. Το μάζεψε και το πήγε στον κτηνίατρο κ. Παπαθανασίου.Παρέλαβε τα 5 σκυλιά από τον κτηνίατρο αναλαμβάνοντας την ευθύνη της περίθαλψης και φυσικά τα έξοδα.

Διαμαρτυρηθείτε στο Δήμο Μεγαρέων:  τηλ:22963-20100 fax:22960-82374, email: dmegara@otenet.gr

Πηγή: http://www.adespoto.gr