Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ...

"Κυνοδρομίες και η αδρεναλίνη στα ύψη!

Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, φτάνει επιτέλους και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !!

Τόσο άμεσα και τόσο απλά!"

Πάλι τα καήμενα τα κυνηγόσκυλα την πληρώνουν... Ειδικά εκπαιδευμένα είναι αλλά όχι με θετική εκπαίδευση, αλλά με τη βία για να παρακολουθούν "θέαμα" κάποιοι κάφροι και να τζογάρουν! Ήδη από τον περασμένο χρόνο είχε ξεκινήσει να διαδίδεται πως θα φτάσει αυτό το άθλιο παιχνίδι και στη χώρα μας. Στις 22 Μαρτίου ο ΟΠΑΠ έκανε την απειλή του πραγματικότητα.

Ως πότε θα εκμεταλλεύονται τα ζώα για την πλάκα τους; "Δημοφιλές άθλημα λέει"...  Και το κυνήγι δημοφιλές είναι, και τα τσίρκο είναι δημοφιλή και η γούνα είναι είναι δημοφιλές ένδυμα! Από πότε η δημοφιλία είναι άλλοθι για την κακοποίηση;

Δεν εντυπωσιάζομαι... Ο ΟΠΑΠ είναι άλλωστε κρατικός φορέας. Το κράτος δολοφονεί ασυστόλα, χρηματοδοτεί και τους γουνοπαραγωγούς, δημοτικοί υπάλληλοι παίρνουν εντολές να ρίχνουν φόλες και υπάρχουν δημοτικά κυνοκομεία κολαστήρια... Λέτε το κράτος να είχε πρόβλημα με τις κυνοδρομίες;

Σε λίγο θα δούμε και κυνομαχίες και κοκορομαχίες! Γιατί όχι;... Αφού γράφουν ξέρετε που τα κακόμοιρα τα ζώα στο βωμό του χρήματος!