Την περασμένη Τρίτη το βράδυ η κτηνίατρος Ελπίδα Βιγγοπούλου, μόλις είχε κλείσει το ιατρείο της ειδοποιήθηκε να σπεύσει να σώσει δύο σκυλιά που έφαγαν φόλα στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης! Οι δολοφόνοι ήξεραν τι έκαναν και το δηλητήριο ήταν πολύ ισχυρό... Δυστυχώς τα ζώα δεν τα κατάφεραν!
"Πρώτη φορά αντίκρισα κάτι τέτοιο. Συνήθως μας δίνεται το περιθώριο τουλάχιστον δύο ωρών για να επέμβουμε. Τα σκυλιά αυτά πέθαναν μέσα σε μισή ώρα! Το δηλητήριο, σίγουρα φυτοφάρμακο, ήταν σε τεράστιες δόσεις. Όποιος το έκανε ήξερε πολύ καλά τι έκανε..." είπε στον Τρυποκάρυδο η κτηνίατρος.
Μόνο το ένα από τα δύο σκυλιά ήταν αδέσποτο, και αυτό ήταν ένα από αυτά που τάιζαν οι κάτοικοι στην Πλατεία Ναβαρίνου, συμβίωνε αρμονικά με τους ανθρώπους... Το δεύτερο είχε ιδιοκτήτη και έφαγε ένα ολόκληρο δηλητηριασμένο κοτόπουλο στην Ικτίνου με Ζεύξιδος. Μετά το θάνατο του ζώου του ο μαζεύτηκαν τουλάχιστον ακόμη τρία δηλητηριασμένα κοτόπουλα από το ίδιο σημείο!
Ταυτόχρονα, όπως καταγγέλλει η κ. Βιγγοπούλου άλλα τρία ζώα που πήγαιναν στο κτηνιατρείο της και τα τάιζε δεν έχουν εμφανιστεί από εκείνη την ημέρα και όλα δείχνουν πως είναι και εκείνα νεκρά...