Επίθεση με πυρά από τουρκικό αλιευτικό σκάφος δέχθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου, το απόγευμα της Παρασκευής, ελληνική μηχανότρατα, όπως λέει ο καπετάνιος της, που ψάρευε στα ελληνικά ύδατα.

Το τουρκικό αλιευτικό που συνοδευόταν από τουρκική ακταιωρό, άγνωστο γιατί, επιτέθηκε στην ελληνική μηχανότρατα, σύμφωνα με τον Έλληνα καπετάνιο ο οποίος ζήτησε βοήθεια από το λιμεναρχείο Σάμου.

Η λιμενική αρχή απέστειλε σκάφος του λιμενικού στο σημείο του επεισοδίου αλλά όταν έφθασε, τα δύο τουρκικά σκάφη είχαν αποχωρήσει.
Ακούστε τι μεταδίδει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ ο Νίκος Μελιανός.

 

melianos apo deltio from NewsKosmos.com on Vimeo.Πηγή: http://www.newskosmos.com

Τρυποκάρυδος: Για ποιο λόγο το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αναφέρθηκε πουθενά αλλού εκτός από το δελτίο ειδήσεων και το site του τοπικού καναλιού; Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πρόκληση; Για ποιο λόγο τέτοια θέματα αποσιωπώνται; Φυσικά και δεν γίνεται τυχαία! Δε μπορώ να πιστέψω πως μόνο στο τοπικό κανάλι της Ρόδου καταγγέλθηκε το περιστατικό. Απλώς είπαμε, οι Τούρκοι είναι "φίλοι" μας! Σιγά μην ασχοληθούν τώρα οι μεγαλοδημοσιογράφοι με τις καλοσιδερομένες γραβάτες και τα ακριβά ταγιέρ με το θέμα του φτωχούλη του ψαρά που τον πυροβόλησαν οι Τούρκοι. Τι να λέμε!...