Είσαι φοιτητής και ψάχνεις σπίτι; Είσαι ιδιοκτήτης ακινήτου και θέλεις να το νοικιάσεις; Σου έχουμε τη λύση! Ένα online μεσιτικό γραφείο να σε εξυπηρετήσει και να γλιτώσεις και τη προμήθεια που θα πλήρωνες σε ένα συμβατικό μεσιτικό γραφείο σε διαφορετική περίπτωση!

Που θα το βρεις;


Απλά θα πληκτρολογήσεις www.studenthouse.gr! Θα κάνεις εγγραφή στο site και στη συνέχεια μπορείς να ξεκινήσεις να αναζητάς το καταλληλότερο σπίτι για τη δική σου φοιτητική ζωή που θα καλύψει ακριβώς τις ανάγκες σου!

 

Οι πληροφορίες κάθε ακινήτου δίνονται αναλυτικά.


Δείτε ένα παράδειγμα παρακάτω. 

Είσαι Ιδιοκτήτης;


Θα έχεις την ευκαιρία να βλέπουν το ακίνητο σου χιλιάδες μάτια καθημερινά χωρίς κόστος! Ναι η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν! Ανεβάζοντας αγγελία για το ακίνητο σου στο www.studenthouse.gr μεγιστοποιείς τις πιθανότητες ενοικίασης του, και φυσικά δεν χρειάζεται να χτυπήσεις τις πόρτες των μεσιτικών γραφείων που είναι πολύ πιθανό να μη σου φέρουν κάποιο αποτέλεσμα, αφού η πελατεία τους είναι περιορισμένη.

Συμβουλή: Δώσε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το σπίτι που σκοπεύεις να ενοικιάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα το δουν περισσότερα μάτια. Και φυσικά η φωτογραφία επιβάλλεται!

 

Και η ενοικίαση σπιτιού χρειάζεται έξυπνες κινήσεις... του ποντικιού φυσικά!