Εμείς μάθαμε πως ο Γιωργάκης μας βάζει στο Δ.Ν.Τ από το Καστελόριζο τον περασμένο Μάιο και μάλιστα μέσα από μια δακρύβρεχτη, σχεδόν απολογητική ομιλία που ούτε λίγο ούτε πολύ μας έλεγε πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς... Η κακιά Ν.Δ τον έσπρωξε εκεί πέρα, τον πήρε από το χεράκι και του είπε : "ΜΠΕΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ!".

Ο Γιώργος δεν θα μπορεί στο εξής να κλαίει σα γκόμενα, αφού ο Ντομινίκ τον δίνει στεγνά!

Σε συνέντευξη του στο γαλλικό Canal+ που θα δούμε τον επόμενο μήνα, ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ ξεκαθάρισε πως ο Γιώργος μας από τον Δεκέμβρη του 2009 τους είχε προσεγγίσει και τους ζητούσε βοήθεια! Τι έλεγε όμως σε εμάς τότε; Ναι, τότε δυο μήνες μετά την εκλογή του εξακολουθούσε να λέει πως 'λεφτά υπάρχουν", ενώ εκείνος κανόνιζε συναλλαγές πίσω από τις πλάτες μας και κάτω από το τραπέζι!

Εμείς πρέπει να συγχαρούμε τον κ. Στρος Καν που επιτέλους ξεσκεπάζει αυτό εδώ το μίασμα της δυναστείας Παπανδρέου! Αναμένουμε τη συνέντευξη!

Όσο για μένα... Περιμένω με χαρά να δω τα αγαπημένα μου κομματόσκυλα να χειροκροτούν ευτυχισμένα κουνώντας σημαιούλες τους αγαπημένους τους σταρ της Βουλής και της τιβί και εγώ να τρώω ποπ κορν παρακολουθώντας από μακριά τις κινήσεις τους...