Γράφει η Kat Vonda

Η μητέρα του Γιωργάκη Παπανδρέου, η Μαργαρίτα, έστειλε πριν από 10 χρόνια περίπου στον George H. W. Bush, δηλαδή τον πατέρα του George Walker Bush (πρόεδρος των Η.Π.Α από το 2001 έως το 2009), επιστολή. Η Μαργαρίτα λοιπόν, στην επιστολή της αυτή ζητούσε από τον Bush-πατέρα να κάνει τον γιο της Γιωργάκη πρωθυπουργό της Ελλάδας! Αυτές τις επιστολές τις δημοσίευσε η Λιάνα Κανέλλη στο Νέμεσις το περιοδικό πριν 8 χρόνια περίπου. Πριν λίγες μέρες βγήκε ο Στρος-Καν (επικεφαλής του ΔΝΤ) στο Canal+ και είπε ότι εμείς μιλούσαμε με τον Γιωργάκη για το ΔΝΤ από το Δεκέμβρη του 2009! Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι βγήκε ο Γεωργάκης και μας είπε το περίφημο "Άν θέλετε να μη χρεοκοπήσουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ"!
Πάντως του Γιωργάκη του πραγματοποιήθηκε το όνειρο! Έγινε πρωθυπουργός! Το μαλάκα! Δε μπορούσε να έχει όνειρο της ζωής του να γίνει μπαλαρίνα; Σίγουρα θα περνούσαμε καλύτερα...
Εν πάση περίπτωση, το χρέος είναι τεράστιο για να το ξεχρεώσουμε σε 5 χρόνια, άρα η μόνη λύση, κατά τη ταπεινή μου άποψη, είναι να διαπραγματευτούμε το περίφημο αυτό χρέος. Δηλαδή να τους πούμε: "μάγκες, αν θέλετε, πληρώνουμε το 1/3 του χρέους σε 20 χρόνια, αλλιώς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ"! Αν εμένα πάντως μου χρωστούσε κάποιος 1500 ευρώ, θα προτιμούσα να πάρω τα 500 ευρώ πίσω, παρά να πάρω κάτι άλλο!