ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΘΩΜΑΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΑΘΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ.

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ – ΕΙΝΑΙ 80, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΕΙΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΦΥΣΙΚΟ” ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 13 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2104297017.
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ “ΚΥΡΙΟΣ” ΕΚΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.


ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΩ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ “ΓΙΑΤΡΟΥΣ”??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ


Τρυποκάρυδος: Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει τάχα έναν όρκο στον Ιπποκράτη.
Και κάποιοι άλλοι μιλάνε για "κοινωνικό κράτος" και "σεβασμό στον πολίτη"...