Και άλλοι λόγοι για να γραφτεί κανείς στη Ricardo!

Πέρα από όσα είπαμε την προηγούμενη φορά στην αναρτήση: http://trupokarudos.blogspot.com/2010/12/ebay.html , ήρθε η ώρα να σας πω περισσότερα! Όσο πιο πολύ περιπλανιέμαι στο site, τόσο πιο πολλά ανακαλύπτω και τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι! Έχει φτάσει στο σημείο να έχει γίνει ένα είδος εθισμού για μένα...

Σε 29 κατηγορίες είναι ταξινομημένα τα αντικείμενα στη Ricardo. Ο χρήστης μπορεί να βρει εκεί από ρούχα, μέχρι είδη για κατοικίδια, αντίκες και συλλεκτικά είδη! Μπορεί κανείς ακόμη και να πουλήσει καινούργια και μεταχειρισμένα αντικείμενα που δε χρειάζεται και να έχει έτσι σημαντικά κέρδη. Όλα τα είδη είτε βρίσκονται σε σταθερή τιμή, είτε μπορεί ο χρήστης να τα “χτυπήσει" σε κάποια δημοπρασία. Πολλές δημοπρασίες ξεκινούν από την τιμή του ενός μόλις ευρώ! 

Μερικά εντυπωσιακά είδη! 

Η Ricardo είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη των μουσικόφιλων , αφού εκεί όλα τα CD δεν ξεπερνούν το 1,50 ευρώ, αλλά ταυτόχρονα εκεί μπορεί να βρει κανείς στην ίδια τιμή και βινύλια! Ακόμη, μπορούν τα μέλη να βρουν εκεί τα πάντα από μουσικά όργανα, βιβλία μουσικής, ηχοσυστήματα , εισιτήρια για παραστάσεις και συναυλίες και άλλα πολλά! 

Τι είδα και εντυπωσιάστηκα σήμερα στη Ricardo; Κάποιο μέλος έβγαλε σε δημοπρασία τρία συλλεκτικά εισιτήρια από το τις συναυλίες της περιοδείας του Bad που έκανε ο Michael Jackson το 1988! Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα είναι διαθέσιμα μονάχα για τα μέλη της Ricardo!