ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΔΡΙΑ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ


ΤΟΥ  ΜΕΛΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΡΚΙΩΝ ΠΑΤΜΟΥ
Ενημερωθήκαμε σαν Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή από την  Δήμητρα Μιαούλη , κάτοικο Πάτμου ότι σε περιοχή μεταξύ Χώρας  Πάτμου και Σκάλας έχει στην ιδιοκτησία του ένα οικόπεδο περιφραγμένο  ο Μελιανός Γεώργιος εντός του οποίου διατηρεί μια αποθήκη...

Στον περιφραγμένο χώρο του οικοπέδου αυτού βρέθηκαν νεκρά, σκελετωμένα,  δεμένα και σε πλήρη αποσύνθεση δύο σκυλιά, το ένα κουλουριασμένο σε ένα κατάλυμα και το άλλο εκτός.

Τον θάνατο των ζώων αντελήφθησαν οι γείτονες από την έντονη δυσοσμία.

Η κα Μιαούλη, που  ενημερώθηκε για το συμβάν λόγω της φιλοζωικής της ενασχόλησης ,στην θέα των νεκρών, σκελετωμένων  ζώων υπέστην έντονο σοκ και κυρίως όταν ενημερώθηκε για τον βασανιστικό θάνατό τους.

Τα ζώα είχαν ξεχαστεί από τον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι γείτονες που άκουγαν για ημέρες τα  απεγνωσμένα ουρλιαχτά των ζώων δεν έδωσαν σημασία.

Όταν αντελήφθησαν τον θάνατό τους από την δυσοσμία ήταν πλέον αργά.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον  « άνθρωπο»  αυτό μιλούν με τα χειρότερα λόγια.

Τα ζώα τα τάιζε σπάνια , συνήθως οι γιοι του  που ζουν στην Πάτμο.

Τελευταία απασχολημένοι με το άνοιγμα  μιας επιχείρησης  ξέχασαν τα δύστυχα ζώα τα οποία πέθαναν αργά και βασανιστικά , ξεχασμένα και από τους γύρω.Αναρωτιόμαστε αν  έχει μείνει καθόλου ανθρωπιά σε αυτό τον κόσμο .

Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να πράξει στο ακέραιο το καθήκον της και η Πολιτεία επιτέλους να αυξήσει κατακόρυφα ποινές και πρόστιμα για τέτοιους εγκληματίες.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου και ο Διοικητής τους   ενεργούν με  τρόπο άψογο και ήδη αυτεπάγγελτα  προχωρούν σε μήνυση.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


108 ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ