Το ζεύγος ηλιθίων δήλωσε δημόσια στην εκπομπή "επιπέδου" (δαπέδου) που κάνει στο Mega πως επειδή έμεινε έγκυος δε μπορούσε άλλο να έχει γάτα γιατί το καημένο το ζώο αποτελεί για αυτήν απειλή για τοξοπλάσμωση! Δεν γνωρίζουμε εάν το χάρισε ή αν το πέταξε στο δρόμο, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φιλοζωικών Σωματείων πως από εκείνη τη μέρα το κοινό ηλιθίων που τους παρακολουθεί άρχισε να πετάει γάτες στο δρόμο!
Ναι! Καλά διαβάσατε! Μετά από τις δηλώσεις που έκαναν χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες τα κρούσματα εγκατάλειψης γατών αυξήθηκαν σημαντικά σε ολόκληρη τη χώρα!!!
Κάνουν είδωλα τους ηλίθιους και τους νομίζουν για αυθεντίες! Φανταστείτε πόσο μα πόσο αυτιστικά είναι αυτά τα άτομα...


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής.Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ
ή ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ


Με αφορμή τις «φιλοζωικές» δηλώσεις του τηλεοπτικού ζεύγους Λίαγκα-Σκορδά οι φιλοζωικοί σύλλογοι ανά την χώρα έγιναν μάρτυρες πετάγματος στο δρόμο χιλιάδων κατοικίδιων γατών.
Η ημιμάθεια σε διάφορα θέματα γνωστών στην κοινή γνώμη προσώπων δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει τον απλό κόσμο σε ενέργειες , που θα τις χαρακτηρίζαμε τρικτοκοσμικού χαρακτήρα και πλήρως αντιεπιστημονικές, όπως έγινε μετά τις δηλώσεις της εγκυμονούσας κας Σκορδά για την γάτα που είχε ως κατοικίδιο στο σπίτι της.
Πιο σοβαρά είναι τα πράγματα όταν και εάν επιστήμονες αποφαίνονται λανθασμένα και αντιεπιστημονικά πάνω σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους ,όπως έγινε στην περίπτωση του γυναικολόγου που παρακολουθεί την εν λόγω κυρία , ο οποίος αποφάνθηκε πάνω σε θέματα αρμοδιότητας κτηνιάτρων , εφόσον βέβαια εδόθησαν όντως τέτοιες οδηγίες.
Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για εγκληματική και ασύγγνωστη αμέλεια .


Η όλη αλήθεια για την τοξοπλάσμωση , πότε και εάν επηρεάζει την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας , αποτελεί θέμα επιστημονικών διατριβών και βιβλίων πολλών επιφανών κτηνιάτρων της χώρας μας με κορυφαίο τον καθηγητή κ. Χαραλαμπίδη , και τον οποίο καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι της παραγωγής να τον καλέσουν να μιλήσει στην συγκεκριμένη εκπομπή.
Χιλιάδες πολίτες που ασχολούνται με την ευημερία και την προστασία των ζώων στην χώρα μας απαιτούν από το τηλεοπτικό ζεύγος Λιαγκα-Σκορδά να επανορθώσει μέσα από την εκπομπή τους για να μην συνεχιστεί η αθρόα
εγκατάλειψη γατών, όπως συνέβη και συνεχίζεται μετά τις δηλώσεις τους.
Καλούμε επίσης τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο να παρέμβει και επιτέλους σε συνεννόηση με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να θέσουν ένα τέλος στο θέμα αυτό που από ασύγγνωστη επιστημονική άγνοια πολλών γυναικολόγων γίνεται αιτία κάθε χρόνο να εγκαταλείπονται χιλιάδες γάτες χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Αποκλειστικά και μόνο ο κτηνίατρος σε συνεργασία με τον γυναικολόγο θα πρέπει να δίνουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει μια έγκυος γυναίκα η οποία έχει κατοικίδιο στο σπίτι της.


Τέλος καλούμε τους χιλιάδες ζωόφιλους τηλεθεατές της εκπομπής του MEGA Πρωινό mοu να αλλάξουν κανάλι και πρωινή εκπομπή.

Δεν ασχολούμαστε με τα μηχανάκια της AGB αλλά τα μηνύματα που λαμβάνουν τα περίπου 200 φιλοζωικά σωματεία της χώρας είναι μηνύματα αγανάκτησης και διαβεβαίωσης ότι αλλάζουν κανάλι.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
108 ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ