Την Παρασκευή 14 Γενάρη καθώς σχόλασα από το σχολείο, βρήκα ένα μεγάλο σκυλί-αδέσποτο-στην Λεωφόρο Αλίμου. Κάποιος ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να τρέχει πολύ αίμα από το κεφάλι του.
Στο κινητό μου έψαχνα γρήγορα να βρω το κινητό κάποιου φιλοζωικού σωματείου μήπως μπορέσει να το σώσει.
Βρήκα το κινητό του ζωοφιλικού σωματείου της...
κυρ Όλγας Μαλλή και της έστειλα μήνυμα. Κ μάλιστα, τέσσερα μηνύματα. Παρόλο που της παραδόθηκαν, δεν απάντησε σε κανένα μου μήνυμα.
Περίμενα 3ώρες κ δυστυχώς το σκυλί ξεψύχησε.
Της διευκρίνισα ότι είμαι κωφή και επικοινωνώ μόνο μέσω sms.
Όμως δεν το έλαβε υπόψη του.
Θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ένα άτομο με πρόβλημα ακοής παρόλο που δυσκολεύεται,προσπαθεί γιατί όμως οι άλλοι δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια; Υποτίθεται ότι η επικοινωνία είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ.
Μακάρι όλα τα φιλοζωικά σωματεία να έχουν κινητό κ όχι μόνο το σταθερό, ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει ένας κωφός άνθρωπος για την περίπτωση, όπως η παραπάνω.


Ξέχασα να προσθέσω, ήταν ένα κορίτσι Γυμνασίου το οποίο έβαλα να πάρει τηλέφωνο στην κυρ Μάλλη, αφού του εξήγησα την ιδιαιτερότητα της ακοής μου κ αφού δεν απαντούσε στα πρώτα μου μηνύματα.Φυσικά, η κυρ Μάλλη το σήκωσε κανονικά κ μίλησαν.Της είπε μόνο πως πρέπει να καλέσω τον κτηνίατρο χωρίς να αφήσει περισσότερα στοιχεία. Μετά της ξαναστέλνω πως επειδή είμαι κωφή και δεν έχω αμάξι, την παρακάλεσα να επικοινωνήσει με κάποιον κτηνίατρο για να πάει στην Λεωφόρο. Καμία απάντηση.
κ έτσι απογοητεύτηκα κ στεναχωρέθηκα περισσότερο για το σκυλί.


Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο σας χρόνο
Ματίνα Δρίτσα


Τρυποκάρυδος: Κάτι μου λέει αγαπητή Ματίνα πως η συγκεκριμένη κυρία δεν θα έδινε βάση στο περιστατικό έτσι και αλλιώς... Είτε της τηλεφωνούσε κάποιο άτομο που ακούγε, είτε της έστελνες εσύ sms για εκείνην θα ήταν το ίδιο... Ελπίζω να μας στείλει κάποια απάντηση!