Γιάφκα πιθανόν της "Σέχτας Επαναστατών" στη Νέα Σμύρνη
«Άρωμα» της οργάνωσης «Σέχτας Επαναστατών» έχουν σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις προσαγωγές, στις οποίες προχώρησε η αντιτρομοκρατική σε επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν επιχείρηση σε γκαράζ μέσα στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι υπήρχε...


...κάποιου είδους οπλισμός.

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστό αν και σε ποια οργάνωση ανήκουν οι προσαχθέντες με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως σχετίζονται είτε με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είτε με τη «Σέχτα Επαναστατών».


Σύμφωνα με το επίσημο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η επιχείρηση έγινε σε γκαράζ στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα και βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και άλλου οπλισμού.


Το ίδιο τηλεγράφημα αναφέρει ότι κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής προχωρούν σε προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι εξετάζονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, πιθανόν στην «ΣΕΧΤΑ Επαναστατών».


Από το Παλαιό Φάληρο στο Αγρίνιο


Σύμφωνα με πηγές της αντιτρομοκρατικής η σύλληψη τριών ατόμων (ενός Γεωργιανού και δύο Ελλήνων) την Παρασκευή στην Καλλιθέα, στην οποία, μάλιστα, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, ήταν αυτή που οδήγησε στη σημερινή επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι χθεσινοί συλληφθέντες με τους σημερινούς προσαχθέντες πριν από μερικές ημέρες είχαν εντοπιστεί στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο.


Ένας από τους συλληφθέντες της Παρασκευής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός και επέδειξε αστυνομική ταυτότητα, τελικά, όπως αποδείχθηκε, έφερε μαζί του την κλεμμένα ταυτότητα ενός γιατρού από την Πάτρα.


Όπως ο ίδιος ο ύποπτος είπε στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε, ότι είχε ραντεβού με τον έτερο συλληφθέντα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ονομάζεται Κωνσταντινίδης (ομογενής από τη Ρωσία) είναι κάτοικος Μενιδίου και ήθελε να του συστήσει τον Γεωργιανό για μια προσωπική τους υπόθεση.


http://www.madata.gr/epikairotita/84111.html