Αν υπήρχε έστω και μια μικρή ελπίδα για ορισμένους Θεσσαλονικείς να μην έχουν για δήμαρχο τους το Μπουτάρη, όταν ζητήθηκε νέα καταμέτρηση των ψήφων από τον αντίπαλο του στις δημοτικές εκλογές, αυτή πέθανε με την απόφαση του πρωτοδικείου. Ο Μπουτάρης θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 2011 και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Μάλιστα, η νέα καταμέτρηση του έδωσε 40 επιπλέον ψήφους.

Μαϊντανός στα κανάλια και αγαπημένο πρόσωπο για τις φυλλάδες, αλκοολικός, δε ντρέπεται να παραδεχθεί πως έχει κάνει ναρκωτικά και όλα αυτά για να γίνει ακόμη πιο δημοφιλής στις μάζες. Τηλεοπτικός αστέρας ή πολιτικός; Εμένα η συμπεριφορά του Μπουτάρη δε μου θυμίζει συμπεριφορά πολιτικού, αλλά μου θυμίζει περισσότερο τη συμπεριφορά ενός "αστέρα". Ο Μπουτάρης μοιάζει πολύ στη συμπεριφορά και στον τρόπο που χειρίζεται τα Μέσα ο Νίκος Καρβέλας. Όπως ακριβώς ο μουσικός και αστέρας προκαλεί με τη συμπεριφορά και τις φράσεις του, που συχνά αμφιβάλλω και αν ασπάζεται ο ίδιος, απλώς και μόνο για να είναι δημοφιλής και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός αδαούς μαζικού κοινού, έτσι και ο Μπουτάρης προκαλεί ίσως γιατί δεν έχει καταλάβει το ρόλο του. Το πρόβλημα στη περίπτωση του Μπουτάρη είναι πως μας βλάπτει σε αντίθεση με τον Καρβέλα, αφού δεν αισιοδοξώ να δούμε ΚΑΤΙ στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Επίσης πρόβλημα είναι πως όσα λέει τα πιστεύει και δεν τα λέει μονάχα για να τραβήξει την προσοχή...

Θα έχουμε πολλά να πούμε και να γράψουμε για τη περίπτωση Μπουτάρη στα επόμενα 4 χρόνια... Ελπίζω να περάσουν εύκολα και γρήγορα.
Περαστικά Θεσσαλονίκη μου!