Στο άκουσμα της είδησης πως η 17χρονη κόρη του έχει ερωτικό δεσμό με έναν άνδρα 40 χρόνια μεγαλύτερό της, ο 47χρονος Χέλμουτ Ζάιφερτ αποφάσισε κυριολεκτικά να κόψει τον εν λόγω δεσμό με... μαχαίρι!...

Αρχικά, ο Ζάιφερτ απευθύνθηκε στην αστυνομία της πόλης του Μπίλεφελντ όπου διαμένει. Προς απογοήτευσή του ωστόσο, οι αστυνομικοί δήλωσαν ανήμποροι και αναρμόδιοι να επέμβουν. Από τη στιγμή λοιπόν που ο νόμος δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει, ο εξαγριωμένος πατέρας είπε να πάρει ο ίδιος το νόμο στα χέρια του.

Για την ακρίβεια, αυτό που ο 47χρονος πήρε στα χέρια του ήταν ένα κουζινομάχαιρο (πιο συγκεκριμένα, ένα μαχαίρι του ψωμιού). Εν συνεχεία, συνοδευόμενος από δύο συναδέλφους του, εισέβαλε στο σπίτι του φίλου της κόρης του, του 57χρονου Φίλιπ Γκένσερ.

Εκεί, αφού πρώτα τον ακινητοποίησε, ακολούθως τον ανάγκασε να κατεβάσει τα παντελόνια του και τον ευνούχισε... χωρίς αναισθητικό. Μάλιστα, ο δράστης φεύγοντας πήρε μαζί του τους κομμένους όρχεις.

Η αστυνομία, τελικώς, μετά και την παραπάνω εξέλιξη, αναγκάστηκε να επέμβει. Ο 47χρονος πατέρας παραδέχθηκε την ενοχή του και πρόκειται να δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αμετανόητος, δήλωσε πως όσα έκανε ήταν «το καθήκον του, ως πατέρα».

http://www.newskosmos.com/