Η 46χρόνη Delia Knox έμεινε ανάπηρη έπειτα από ένα τροχαίο πριν από 23 χρόνια. Καμία θεραπεία δε βελτίωσε την κατάσταση της και εκείνη παρέμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.
Πρόσφατα αποφάσισε να επισκεφτεί το... θεραπευτικό κέντρο "Bay of the Holy Spirit Revival" (ανήκει στην ευαγγελική εκκλησία) και εκεί συνάντησε τον ιεροκήρυκα Nathan Morris.
Σε μία από τις συναντήσεις των ευαγγελιστών, ο ιεροκήρυκας κάλεσε το σύζυγο της να προσευχηθεί για εκείνη.

"Τότε ξαφνικά άκουσα μια φωνή, που ήξερα ότι ήταν το Άγιο Πνεύμα, να μου λέει “Σήκω όρθια”, και ένιωσα να αισθάνομαι τα πόδια μου και να με κατακλύζει η πίστη ότι μπορώ να περπατήσω. Δε θα άφηνα κανέναν να μου το στερήσει αυτό. Ήξερα ότι ήταν η μέρα μου να περπατήσω μακριά από αυτά τη καρέκλα.Περπατούσα και περπατούσα και περπατούσα και αισθανόμουν ότι έμπαινα σε έναν νέο κόσμο. Κατέληξα στο πάτωμα και κάποιος μου άγγιζε τα πόδια και μπορούσα να αισθανθώ τα γόνατά μου για πρώτη φορά μετά από χρόνια", διηγείται η Della.

Πραγματικό περιστατικό ή απάτη;
Το συμβάν βιντεοσκοπήθηκε και έχει διαδοθεί μέσω του Youtube σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Τώρα ή θα πρέπει κάποιος να εξετάσει τη γυναίκα και να δούμε κάποιο ιατρικό πόρισμα που να πιστοποιεί πως η γυναίκα ήταν όντως ανάπηρη για να το πιστέψουμε! Προσωπικά δε πιστεύω σε θαύματα. Εάν η γυναίκα ήταν όντως ανάπηρη, θεωρώ πως η θέληση της να περπατήσει ήταν τόσο μεγάλη που τελικά την έκανε να σηκωθεί στα πόδια της...