Είμαι κάτοικος Αγ. Δημητρίου Αττικής (Μπραχάμι) και πριν καιρό είχα στείλει email στο δήμο για να ρωτήσω για το πρόγραμμα για τα αδέσποτα. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας η ηλεκτρονική μου διεύθυνση χρησιμοποιήθηκε από την παράταξη του νυν δημάρχου (Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση)! Πώς; Με έγραψαν αυτόματα σε mail list και λάμβανα emails σχετικά με την προεκλογική καμπάνια. Από που κι ως πού; Ουδέποτε ρωτήθηκα για κάτι τέτοιο. Και το αστείο είναι ότι δεν ψηφίζω Αγ. Δημήτριο. Πειραιά ψηφίζω. Ε, σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και τους έστειλα το εξής email:

Επειδή έχω λάβει αρκετά emails από εσάς και με πρήξατε, να σας ενημερώσω ότι:

α. ΔΕΝ είμαι δημότης Αγ. Δημητρίου, οπότε τζάμπα χάνετε το χρόνο σας. Είμαι δημότης Πειραιώς.
β. Από που κι ως που μου στέλνετε email; Ποιός σας έδωσε την ηλεκτρονική μου διεύθυνση και την άδεια να την χρησιμοποιήσετε; Απ'ό,τι θυμάμαι είχα στείλει κάποτε κάποιο email στο δήμο Αγ. Δημητρίου. Η παράταξή σας ΔΕ νομιμοποιείται να παίρνει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων επικοινώνησαν με το δήμο και να τις χρησιμοποιεί για ιδίον όφελος. Ποιός έδωσε αυτές τις διευθύνσεις στην παράταξή σας; Επειδή είστε δήμαρχος σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους πόρους του δήμου για την προεκλογική σας εκστρατεία; Ντροπή σας. Οι αντίπαλοί σας έχουν την ίδια δυνατότητα; Άλλο η θητεία σας ως δήμαρχος, κύριε, και άλλο η προεκλογική σας εκστρατεία.
γ. Ξεγράφτηκα από τη mail-list σας (στην οποία ποτέ δε γράφτηκα), αντίθετα με γράψατε εσείς από μόνοι σας. Εννοείται πως αν τολμήσετε να μου ξαναστείλετε οποιοδήποτε email θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας.
δ. Επίσης εννοείται ότι από αύριο θα κυκλοφορήσει στα blogs η πατάτα που κάνατε. Επώνυμα πάντα.

Αικατερίνη Πασσαλή


Τρυποκάρυδος: Δυστυχώς... Εγώ να δείς πόσα μέιλ , τηλεφωνήματα, sms έχω λάβει. Και ειδικά επειδή έχω το blog δεν το βάζουν κάτω. Έχουν τη ψευδαίσθηση πως κάποτε θα γράψω κάτι για αυτούς! Με το στανιό...
Χθες με κάλεσαν πάλι από το ΠΑΣΟΚ!...