Όταν πριν κάποιους μήνες, έπειτα από την αποπομπή της από την Ν.Δ είχαμε την ελπίδα πως πλησιάζει το τέλος της Μητσοτακικής δυναστείας κάναμε λάθος. Θα ήταν μεγάλο γεγονός για τη χώρα να μπει τέλος σε τουλάχιστον μία δυναστεία και θα μπορούσαμε τουλάχιστον να μπορούμε να ελπίζουμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσαμε να μη κυβερνόμαστε πια από δυναστείες και γόνους οικογενειών αλλά από νέα πρόσωπα. (Προς Θεού δεν τρέφω καμία συμπάθεια στον Αντώνη Σαμαρά και σε καμία περίπτωση δεν τον υποστηρίζω!)
Όμως όχι! Η Ντόρα δεν το έβαλε κάτω... Μας έκανε για ακόμη μια φορά να απογοητευτούμε ως πολίτες της χώρας, αποδεικνύοντας μας πως οι δυναστείες καλά κρατούν όσο και αν οι σκεπτόμενοι πολίτες δεν το θέλουν. Πήγε και ίδρυσε τη "Δημοκρατική Συμμαχία" και μάλιστα δεν την αποκαλεί κόμμα αλλά "εναλλακτικό κίνημα"! Πόσο εναλλακτικό μπορεί να είναι το κόμμα ενός γόνου δυναστείας;
Με σήμα την Ελιά και χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί (επειδή δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει το ροζ) , με πλατύ χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση που εμάς δε μας αρέσει η Ντόρα ευελπιστεί να μπει στη κεντρική πολιτική σκηνή.


Και πάλι περαστικά μας Έλληνες!
Ρίχνω όλη την ευθύνη στους μεγαλύτερους που τόσες δεκαετίες με τη ψήφο τους συντηρούν αυτές τις δυναστείες!