Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς. Είμαστε πλέον σίγουροι για το ποιοι μας οδήγησαν στο χάος! Μια γενιά πριν από τους γονείς μας, οι γονείς μας και όλες οι γενιές που προηγήθηκαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα αίσθημα ευθύνης για το τι αφήνουν πίσω τους. Αδιαφορούν, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Εκείνοι διαχειρίζονταν και διαχειρίζονται τον πλούτο. Αυτοί βγάζουν όλους εμάς σκάρτους. Αυτοί δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Αυτοί οδήγησαν τη χώρα με τις επιλογές τους στο χάος. Αυτοί εξακολουθούν με πείσμα να κάνουν τις ίδιες επιλογές. Αυτοί αποκλείουν τους νέους από την εργασία. Γιατί; Επειδή το έχουν στο αίμα τους απλά!


Η παιδεία τους είναι κάτω του μετρίου και άλλες φορές μηδαμινή, ανύπαρκτη! Έτσι εξηγούνται και οι επιλογές που κάνουν και που έκαναν εξαρχής. Τα πάντα είναι θέμα παιδείας και καλλιέργειας. Εξαιτίας τους η κοινωνία αυτή πάσχει. Εκείνοι είναι οι κλέφτες, οι απατεώνες επιχειρηματίες, εκείνοι που στόχο έχουν την αισχροκέρδεια και όχι το νόμιμο κέρδος , εκείνοι που λατρεύουν τον πλούτο και έχουν θεοποιήσει το χρήμα, εκείνοι που δεν έχουν ήθος και ευαισθησίες. Οι Μαθουσάλες δεν αγωνίζονται και δεν έχουν οράματα γιατί δεν θέλουν τίποτα να αλλάξει, μια και έχουν βολέψει το χοντρό τους πισινό σε μια μεγάλη μαλακή καρέκλα. Δεν ξέρουν να μιλάνε σωστά Ελληνικά και είναι ανίκανοι να επεξεργαστούν πολύπλοκες έννοιες μέσα στο μυαλό τους. Παρακολουθούν μεσημεριανά προγράμματα και όταν βλέπουν τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών πείθονται από αυτούς. Δε διαβάζουν ποτέ εφημερίδες, δεν διαβάζουν ποτέ blogs, και όταν ανοίγουν τον υπολογιστή τους (όσοι ξέρουν να χειρίζονται) παίζουν μονάχα φάρμα στο facebook, και παριστάνουν τους γκόμενους στα 20χρόνα. Δεν έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους κανένα βιβλίο! Πήραν δίπλωμα αυτοκινήτου με μέσο και οδηγούν σα διάβολοι στην άσφαλτο. Πουλάνε τσάμπα μαγκιά γιατί έχουνε χρήμα.


Αυτοί είναι οι υποψήφιοι εργοδότες μας που μας απορρίπτουν σε κάθε ευκαιρία. Αυτοί είναι οι γονείς και οι θείοι μας. Αυτοί είναι οι παππούδες μας. Όλοι αυτοί αποφασίζουν...


RIP GREECE λοιπόν!

Αιωνία η μνήμη!


Διαβάστε ακόμη: