Δε μπορεί να μας εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του ως πολιτικός, για αυτό αναζητά άλλους τρόπους. Ξέρει τα δυνατά του σημεία και τα αξιοποιεί, αυτό του το αναγνωρίζουμε. Ποιος από τους προκατόχους του είχε τέτοια φυσική κατάσταση; Φαντάζεστε τον Καραμανλή ή το Σημίτη να τρέχουν σαν τα παιδαρέλια; Μπα! Με τίποτα!
Ζούμε και στον καιρό της εικόνας, και ο Jeffrey ανάμεσα στους 300 βλέπεται, είναι από τα λιγότερο μπάζα... Τον είδαμε λοιπόν να στήνεται μπροστά στην κάμερα κάνοντας ασκήσεις προθέρμανσης και να τρέχει με χάρη με τη μαύρη του φόρμα... Έπρεπε να εντυπωσιάσει, να πούνε όλοι "δείτε τι Πρωθυπουργό έχουμε!".

Έγινε άξιο θέαμα για τις αυριανές στήλες των μεσημεριανών εκπομπών των υποκάναλων. Έτσι μπορεί να είναι δημοφιλής, πολύ δημοφιλής και να κερδίσει ψήφους από τους όσο και τόσο σκεπτόμενους πολίτες της χώρας. Και όλα θα πάνε καλά και για αυτόν και για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσε να κάνει τατουάζ στους γέρικους κοιλιακούς του.
Όσο για τις δηλώσεις του : "Είναι μεγάλη χαρά που είχα την ευκαιρία να τρέξω έστω αυτά τα λίγα χιλιόμετρα, αυτή την ιστορική ημέρα, που προβάλει την Ελλάδα, την Ελλάδα που έχει και αυτή το δικό της μαραθώνιο, αλλά που σίγουρα όλοι μαζί θα τερματίσουμε και ελπίζω το γρηγορότερο", η πραγματική αιτία για την οποία χαιρόταν ο Mr Jeffry ήταν η προβολή του! Ναι ρε παππού! Στις γιαγιάδες μπορεί και να αρέσεις... Κάθισε όμως λίγο ήσυχα, γιατί δεν είναι δα και τόσες πολλές και δε θα σε ψηφίσουν όλες!