Μία 15χρονη στα Χανιά πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε έναν συμμαθητή της για βιασμό.
Η κοπέλα υποστηρίζει πως τον συνάντησε στις τουαλέτες του σχολείου και εκείνος την βίασε.
Ο 16χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ανηλίκων Χανίων

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μαθήτρια, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν ένας συμμαθητής της την οδήγησε με δόλο στις τουαλέτες, κλείδωσε την πόρτα και τη βίασε. Η μικρή περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του συμμαθητή της αποκαλύπτοντας το σχέδιο που έστησε ο 16χρονος για να την παρασύρει στις τουαλέτες...
Όπως αναφέρει η ίδια, ο δράστης της άρπαξε μια αλυσίδα, που είχε, απ' τα χέρια και άρχισε να "παίζει" μαζί της, οδηγώντας την σιγά - σιγά προς τις τουαλέτες, οι οποίες είναι κοινές για αγόρια και κορίτσια. Εκείνη άρχισε να καταλαβαίνει ότι το "παιχνίδι" δεν έγινε για την αλυσίδα αλλά με άλλο σκοπό, όταν ο 16χρονος κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας. Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα της, εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να τη βιάζει!
"Το πόρισμα της εξέτασης δείχνει πως πρόκειται για βιασμό”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής για την 15χρονη κοπέλα. Ο ίδιος σημειώνει πως το περιστατικό έγινε σε σχολείο στα Χανιά, την περασμένη Τετάρτη και η κοπέλα έκανε την καταγγελία την Πέμπτη, οπότε έγινε και η εξέταση. “H κοπέλα ήταν χάλια. Ήρθε να την εξετάσω σε κατάσταση σοκ, όπως ήταν και φυσιολογικό αφού μιλάμε για ένα παιδί 15 χρόνων”, είπε ο κ. Μπελιβάνης επιβεβαιώνοντας πως η μαθήτρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά και είχε στο κορμί της ίχνη βιασμού.

Ακόμη, για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης Όπως τόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης, "το γεγονός μας συγκλόνισε και μας προβλημάτισε, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρξει μια ηρεμία στο σχολείο, να καθησυχάσουμε και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία για ένα γεγονός που καταγράφεται ως τραγικό."

http://www.newskosmos.com