Και ήρθε το γιαλαντζί ροκ συγκρότημα και γέμισε λέει το ΟΑΚΑ, και κάτι "σπουδαίο" έγινε και o ΟΑΣΑ ενίσχυσε τα δρομολόγια των λεωφορείων για να διευκολύνει τα προβατάκια που έσπευσαν να δουν τους Ιρλανδούς.
Εγώ τι να σας πω... Κάποτε μου χάρισαν ένα εισιτήριο για δαύτους, αλλά δε θα ξόδευα άδικα τον πολύτιμο χρόνο μου! Έτσι λοιπόν αφού δεν κατάφερα να το
πουλήσω, το εισιτήριο θα καταλήξει στην ανακύκλωση χαρτιού για να φανεί σε κάτι χρήσιμο!

Μη ξεχνάμε πως κάθε νοήμων άνθρωπος έχει αρκετούς λόγους να μη θέλει να ακούει, να βλέπει και να συζητάει για τους U2!

  1. Οι U2 είναι ροκ; Μπα! Για αυτό και συνδυάζονται άνετα με Χατζηγιάννη, Βέρτη, Βανδή, Βίσση, Ονιράμα και το κακό συναπάντημα! Οι U2 είναι σαν τις πατάτες: είτε τηγανητές, είτε βραστές, είτε στο φούρνο ταιριάζουν με όλα και πάνε παντού!... Μην απορείτε λοιπόν για ποιο λόγο γέμισε το ΟΑΚΑ!
  2. Οι U2 είναι ειρηνιστές, οικολόγοι και συμπάσχουν με τους φτωχούς της γης; Μπα! Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει για το κοινωνικό της προφίλ, και κάνει τα πάντα ώστε το ευρύ κοινό να έχει και μια καλή κουβέντα να πει για το "κοινωνικό της έργο", ώστε το brandname του προϊόντος που παράγει να αποτυπωθεί και με αυτό τον τρόπο στο νου του καταναλωτή, έτσι και οι U2 ακολουθούν αυτή την τακτική. Το όνομα U2 είναι brandname, όπως λέμε Cocacola, Nike, Adidas ή Marlboro. Η μουσική τους προϊόν που πωλείται! Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν δεν είναι
    "ακτιβιστές ή "ευαισθητοποιημένα άτομα" όπως κάποιοι τους παρουσιάζουν, αλλά απλώς παίζουν καλά το ρόλο που το marketing τους επιβάλλει. Βέβαια κάποιος δεν οργάνωσε καλά το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης των U2, αφού συχνά πέφτουν σε αντιφάσεις με συναντήσεις όπως Bono-Bush, και με τη φανερή τους στήριξη στον Obama και δεν γίνονται ιδιαίτερα πιστευτοί! Από την άλλη μπορεί στόχος αυτών των κινήσεων να είναι να είναι ιδιαιτέρως αρεστοί στο αμερικάνικό καταναλωτικό κοινό...
  3. Μουσική για ενήλικες ή μουσική για εφήβους και παιδιά; Η σωστή απάντηση είναι μουσική για μεσήλικες που πάσχουν από παλιμπαιδισμό και μουσική για νιάνιαρα Μόλις το άτομο ωριμάσει αρκετά ξεχνάει και τους U2 και ό,τι τους αφορά, με τον ίδιο τρόπο που ένα παιδί που φεύγει από το νηπιαγωγείο ξεχνάει τα παιδικά τραγουδάκια... Τώρα για τους μεσήλικες και τα ΚΑΠΗ που τους λατρεύουν τι να σας πω... Κάτι δεν πάει καλά!
  4. Πάνω από όλα είναι υπερεκτιμημένοι...
  5. Επίσης η εμφάνιση του γέρο-Bono συχνά πυκνά θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Γιώργο Μάγκα και Γιάννη Φλωρινιώτη, τόσο που καμιά φορά περιμένω να τον ακούσω να τραγουδάει με σπαστά ελληνικά: " Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα, πειράζει;"... Πάντως είναι πιο κομψός από τον Verka Serduchka, την "Αστέρω" της Eurovision του 2007, αν και μεταξύ μας εγώ προτιμώ να ακούω τον Verka, τουλάχιστον είναι διασκεδαστικός..
  6. Ο παππούς επίσης φωνή δεν έχει πλέον... Άστα βράστα αδερφέ!
Και πάνω από όλα ρε παιδιά βαρέθηκα τα ονόματα! Δεν είναι τίποτα άλλο, είναι απλώς ονόματα! Καιρός είναι να γυρίσει η μουσική εκεί που ανήκει: ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.