Η αυτού μεγαλειότητα διάδοχος του θρόνου και πρίγκιψ της Ελλάδος Γεώργιος something o Μικρός διόρισε πρωθυπουργό του τον Γιάννη Ραγκούση.
Ο Γιάννης Ν. Ραγκούσης Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1965. Παντρεμένος με την Κατερίνα Ρούσσου και πατέρας τριών παιδιών. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Σάσσεξ της Μ. Βρετανίας στην Οικονομική Ανάπτυξη.
Ο νέος πρωθυπουργός απολαμβάνει την στήριξη των ανακτόρων και της αυλής και θα διορίσει σταδιακά την κυβέρνηση του ανάλογα τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν και την συνεργασία που θα έχει με τα υπάρχοντα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Αναλαμβάνει δε την ευθύνη του συνεκτικού, στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση του κυβερνητικούέργου,καθώς και την παρακολούθηση της εφαρμογήςτου». Τούτο γίνεται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες των ανακτόρων, του πρίγκιπoς και «στα όρια που αυτός χαράσσει».
Κατόπιν αυτών δεν χρειάζεται ψήφος εμπιστοσύνης από την βουλή ούτε νέα ορκωμοσία και λοιπές “τυπικούρες”.
Η ισχύς του η αγάπη του λαού
==============
Σχόλιο: Δηλαδή τι άλλο περιμένατε από το Γιώργο έτσι «προορισμένο» που να αναθρέψατε ως κόμμα και ως κοινωνία; Βγήκε ένας κακομαθημένος που συμπεριφέρεται απλά ως διάδοχος και φυσικός ηγέτης της χώρας. Αυτό δεν θέλατε πατριώτες;