Ποιός θα πίστευε ότι με άδεια του διευθυντή των φυλακών της Παραγουάης, κρατούμενοι θα γύριζαν ταινίες πορνό με ανήλικα κορίτσια;
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φυλακή στη χώρα της οποίας ο διευθυντής, Τζούλιο Ασεβέντο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και εξετάζεται από τις αρχές καθώς η υπόθεση έχει σοκάρει τη χώρα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν σε υπολογιστή της φυλακής βρέθηκαν βίντεο παιδικής πορνογραφίας στα οποία οι ανήλικοι φαίνεται να έχουν χτυπηθεί άγρια!

Ο εισαγγελέας Τερέσα Μαρτίνεθ, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναφέρει ότι το δωμάτιο μέσα στο οποίο είναι γυρισμένες οι απαράδεκτες σκηνές βρίσκεται μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα μικρά κορίτσια που παίρνουν μέρος στο βίντεο είναι φίλες κρατουμένων της φυλακής τα οποία τα εκβίαζαν όταν τους επισκέπτονταν.

Ο διευθυντής της φυλακής Τακούντα που στεγάζει περισσότερους από 3000 χιλιάδες κρατούμενους, δήλωσε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη των βίντεο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τα ανήλικα κορίτσια ήταν αδύνατο να επισκεφτούν κρατούμενους καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της φυλακής είναι υποχρεωμένα να επιβλέπονται συνέχεια από ενηλίκους.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την φυλακή και ότι οι κρατούμενοι θα μετακινηθούν σε εγκαταστάσεις έξω από την πρωτεύουσα.\

http://www.newskosmos.com/