Το δικό τους … συνεργείο επισκευής μοτοποδηλάτων έστησαν έξι νεαροί στην Κω, χρησιμοποιώντας όμως ανταλλακτικά από κλεμμένα οχήματα!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι εντόπισαν όχι μόνο τους έξι δράστες αλλά και τα κλεμμένα οχήματα και ανταλλακτικά!

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κω περιήλθε η πληροφορία ότι νεαρά άτομα λειτουργούν παράνομο συνεργείο επισκευής μοποτοδηλάτων και μοτοσικλετών στην περιοχή Μαρμαρωτό της Κω.

Πράγματι μετά την αξιολόγηση της πληροφορίας αλλά και έρευνα που διενεργήθηκε, οι αστυνομικοί πήγαν προχθές στις 12.30 το μεσημέρι στη συγκεκριμένη περιοχή όπου εντόπισαν το συνεργείο. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν και εργάζονταν δύο 18χρονοι ημεδαποί και ένας 18χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής.

Επίσης μέσα στο συνεργείο οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις μοτοσικλέτες, δύο κινητήρες και ανταλλακτικά μοτοσικλετών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση που έγινε είχαν κλαπεί από τους τρεις νεαρούς το τελευταίο μήνα στην πόλη της Κω.

Εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς οι δράστες ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει και άλλες μοτοσικλέτες προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν ως ανταλλακτικά και οδήγησαν τους αστυνομικούς σε σημείο της πόλης της Κω όπου και τους υπέδειξαν ένα μοτοποδήλατο.

Στη συνέχεια οι ίδιοι μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία στη περιοχή Λάμπη της Κω όπου και εκεί υπέδειξαν στους αστυνομικούς τρία πλαίσια μοτοσικλετών χωρίς κινητήρες και ανταλλακτικά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από την έρευνα που έγινε από την αστυνομία προέκυψε ότι στις κλοπές εμπλέκονται και άλλοι τρεις ημεδαποί κάτοικοι Κω, ηλικίας 18, 21 και 16 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος και των έξι εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη όμως δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
Σε ότι αφορά τα μοτοποδήλατα και τις μοτοσικλέτες αλλά και τα ανταλλακτικά κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.Πηγή: http://rodiaki.gr/